Siyaset

50 tane Afrini bir askerimin hayatına feda ederim

50 tane Afrini bir askerimin hayatına feda ederim CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Afrin harekatı nedeniyle partilerine yönelik tepkilere yanıt verdi. Afrin merkezinde yaşanacak çatışmalarla ilgili endişeleri dile getirdiklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Çünkü kendi insanımın burnunun kanamasını istemem. 50 tane Afrin’i bir askerimin hayatına feda ederim” dedi. 50 tane Afrini bir askerimin hayatına feda ederim detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

50 tane Afrini bir askerimin hayatına feda ederim

“Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın programına katıldı”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın programına katıldı.

Kılıçdaroğlu; “Başbakan Binali Yıldırım’la düzenledikleri basın toplantısında harekâta destek verdiklerini açıkladıkları hatırlattı”

CHP, Afrin’e girilmesin demişti” şeklindeki tepkiler sorulan Kemal Kılıçdaroğlu, başından beri Zeytin Dalı Harekâtı’nı desteklediklerini söyledi. Başbakan Binali Yıldırım’la düzenledikleri basın toplantısında harekâta destek verdiklerini açıkladıkları hatırlatan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Afrin merkezinde yaklaşık 100 bin kişi yaşıyor, Afrin merkezine girerseniz kim sivil kim terörist ayıramazsınız…”

“Zaten sınır ötesi operasyonlar için tezkereye evet oyu kullanmıştık. Afrin merkezinde yaklaşık 100 bin kişi yaşıyor, Afrin merkezine girerseniz kim sivil kim terörist ayıramazsınız, dolayısıyla orduya yönelik pek çok uluslararası saldırılar olabilir dikkatli olmak lazım. Söylediğimiz budur.”

“3 bin 583 terörist etkisiz hale getirildi, 355 güvenlik görevlisi 285 de sivil hayatını kaybetti”

“Hendek operasyonları 265 gün sürdü, 3 bin 583 terörist etkisiz hale getirildi, 355 güvenlik görevlisi 285 de sivil hayatını kaybetti. Biz hiçbir askerimizin burnunun kanamasını istemeyiz.”

“Şehir içi çatışmalar olsaydı, pek sorunla karşılaşacaktık. Bu konuda endişemizi dile getirdik”

“Eğer YPG çekilmeyip şehir içi çatışmalar olsaydı, pek sorunla karşılaşacaktık. Bu konuda endişemizi dile getirdik.”

“50 tane Afrin’i bir askerimin hayatına feda ederim. Benim insanım niye şehit olsun?”

“Çünkü ben kendi insanımın burnunun kanamasını istemem. 50 tane Afrin’i bir askerimin hayatına feda ederim. Benim insanım niye şehit olsun?”

“Benim olmayan topraklar için keşke hiç şehit vermeden bunları sağlasak”

“Üstelik ben orayı almaya gitmiyorum, bir süre sonra zaten geleceğim. Benim olmayan topraklar için keşke hiç şehit vermeden bunları sağlasak.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica