Genel

Ali Babacan Yeni Partide yol arkadaşlarını belirledi

Ali Babacan Yeni Partide yol arkadaşlarını belirlediAKP’den başka istifaların da olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 40’a yakın vekilin AKP’den istifa ederek yeni parti saflarında yer alacağı iddiaları kulislerde konuşuluyor. detaylar haberimizde…

Ali Babacan Yeni Partide yol arkadaşlarını belirledi

Ali Babacan’ın AKP’den istifa etmesiyle yeni parti iddiaları resmiyet kazanırken, partiye dahil olacak isimlerin de belli olmaya başladığı bildirildi.

AKP’nin son yapılan seçimlerle birlikte en önemli büyükşehirlerin neredeyse tamamını kaybetmesi üzerine yeni parti çalışmaları ciddiyet kazandı.

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ali Babacan’ın adının anıldığı yeni partide hareketlilik hız kazandı.

40’a yakın vekilin istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor

Babacan’ın AKP’den istifası ile yeni parti iddiaları resmiyet kazanırken, AKP’den başka istifaların da olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 40’a yakın vekilin AKP’den istifa ederek yeni parti saflarında yer alacağı iddiaları kulislerde konuşulurken; yeni partide yer alacak ilk isimler de belli olmaya başladı.

Eski bakanlar yer alıyor…

Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Başbakan Yardımcısı Prof. Beşir Atalay; Diyanet’ten sorumlu eski Devlet Bakanı Prof. Mehmet Aydın ve Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün’ün aralarında bulunduğu isimlerin önümüzdeki günlerde AKP’den istifa edecekleri belirtildi.

Öte yandan eski AKP MKYK üyesi ve eski Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can’ın da yeni parti çalışmaları içinde yer alacağı konuşuluyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica