Ekonomi

Antalya merkezli operasyonda Kırmızıtaş Holding patronları tutuklandı

Antalya merkezli operasyonda Kırmızıtaş Holding patronları tutuklandı Antalya merkezli yapılan operasyonda 8 Mart tarihinde gözaltına alınan Kırmızıtaş Holding’in patronları Recai ve Hamza Kırmızıtaş, ‘FETÖ’ irtibatı iddiasıyla tutuklandı. Antalya merkezli operasyonda Kırmızıtaş Holding patronları tutuklandı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Antalya merkezli operasyonda Kırmızıtaş Holding patronları tutuklandı

Adliyeye sevk edildiler…

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘FETÖ/PDY’ soruşturması kapsamında, kentte yapı market, otomotiv yedek parça ve servis hizmetleri ile sigorta aracılık hizmetleri pazarlaması sektöründe faaliyet gösteren Kırmızıtaş Holding’in sahiplerinden Recai, İsmail ve Hamza Kırmızıtaş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İsmail Kırmızıtaş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı…

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Recai ve Hamza Kırmızıtaş, “FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma” suçlamasıyla tutuklandı. İsmail Kırmızıtaş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8 Martta gözaltına alınmışlardı…

Antalya’da, 8 Mart’ta FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding’e ve ona bağlı 4 şirkete kayyım atanmış ve holdingin 3 sahibi de gözaltına alınmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica