Bilim-Teknoloji

Baymak klimalar tasarruflu ve konforlu serinlik sağlıyor

Baymak klimalar tasarruflu ve konforlu serinlik sağlıyorBaymak klimalar 5 yıl garantisi, ortamı sterilize eden teknolojisi, estetik ve sessizliğiyle yaz sıcaklıklarında konforun ve serinliğin yeni tercihi oluyor. detaylar haberimizde…

Baymak klimalar tasarruflu ve konforlu serinlik sağlıyor

Baymak açıklamasına göre, 4 mevsim iklimlendirme ürünleri ile tüketicilerin tercihi olan Baymak; bu yıl ürün gamına eklediği duvar ve salon tipi klimalarıyla yaz sıcaklıklarında serinliğin adresi olacak.

Baymak klima ailesinin yeni üyesi, soğutmada A+++ enerji sınıfına sahip Elegant Prime serisi duvar tipi klimalar, “Eco Mod” özelliği ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

Aktif karbon ve gümüş iyon filtreleme sistemi ile Elegant Prime serisi; ortamın sigara dumanı, bakteri ve küften sterilize edilmesini sağlayarak kullanıcılara sağlıklı bir ortam sunuyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre, 48 – FSA salon tipi split klimalar ise geniş alanların soğutulması için kullanıcıların tek tercihi olacak. 5 ayrı fan hızına sahip Baymak salon tipi split klimalar, LED ekran ile estetik ve konforu bir arada sağlıyor.

Baymak salon ve duvar tipi klimalar, 5 yıl iç-dış ünite garantisi ile müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica