Genel

CHP İzmit İlçe yönetimi şehitler için helva dağıttı

CHP İzmit İlçe yönetimi şehitler için helva dağıttıCHP İzmit İlçe Örgüt üyeleri, yürüyüş yolu üzerinde 15 Temmuz şehitleri için 5 bin kişilik helva dağıttı … detaylar haberimizde…

CHP İzmit İlçe yönetimi şehitler için helva dağıttı

İlçe yönetimi etkinlik öncesi toplu halde

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgüt yönetimi, ilçe binasının yürüyüş yolu üzerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’nin ruhuna vatandaşa helva dağıttı.

CHP delegelerinden ve Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin’in kendi elleriyle hazırladığı 5 bin kişilik helva kısa sürede tüketildi. CHP’li Turan Şahin 2 Temmuz günü de Sivas, Madımak katliamında hayatlarını kaybedenler için sponsor olarak partililerle birlikte yine helva dağıtmıştı. Şahin; “Madımak’ta katledilenleri nasıl unutmadıysak, 15 Temmuz şehitlerimizi de unutmamız mümkün değil” dedi.

İlçe yönetimi helva kavuruyor

Helva dağıtımına CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar, Başkanvekili Dalistan Filiz, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları başkanı Birgül Gök, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkanlık görevini Dalistan Filiz’den yarın devralacak olan CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar, “15 Temmuz’da destan yazan demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica