Genel

CHP Kocaeli il başkanı Sarıbay mutluluğa şahitlik etti

CHP Kocaeli il başkanı Sarıbay mutluluğa şahitlik etti İlimizin tanınmış gazetecilerinden Erdal Sertel’in kızı Sinem ile Huzeyfe Özkan’ın nikah şahitliğini üstlenen CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay genç çifte mutluluklar diledi. CHP Kocaeli il başkanı Cengiz Sarıbay gençlerin mutluluğuna şahitlik etti. detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli il başkanı Sarıbay mutluluğa şahitlik etti

Kocaeli İzmit ilçesinin tanınmış gazetecilerinden Erdal Sertel’in kızı Sinem ile Huzeyfe Özkan’ın nikah şahitliğini üstlenen CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay genç çifte mutluluklar diledi.

Sarıbay Erdal Sertel’i yalnız bırakmadı

CHP Kocaeli il başkanı Sarıbay nikah törenine yönetimiyle birlikte geldi…

Gazeteci Erdal Sertel’in kızı Sinem, Huzeyfe Özkan ile hayatını birleştirdi. Maide Restoran’da düzenlenen nikah törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay; İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Sabriye Şahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar; CHP İzmit İlçe yöneticisi Arda Başaran ve partinin önde gelen bir çok ismi katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini üstlenenler arasında yer alan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Sertel ve Özkan ailelerini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Sertel’in mutluluğuna eşlik ettiler
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica