Siyaset

CHP Kocaeli’de Belediye Başkan adayları mülakatları başladı

CHP Kocaeli’de Belediye Başkan CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet CHP Kocaeli İl Örgütü’ne geldi. CHP Kocaeli’de Belediye Başkan detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli’de Belediye Başkan …

CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet CHP Kocaeli İl Örgütü’ne geldi.

Heyetin karşılanmasında tüm örgüt kadroları yer aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından; Kocaeli’deki belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet; CHP Kocaeli İl Örgütü’ne geldi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Gökhan Ercan, Nilay Merttürk, Demet Karaman, Hasan Akar İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız tarafından karşılanan heyet ilk olarak il binasını gezdi.

CHP genel merkez heyeti Kocaeli il yönetim kuruluyla birlikte

Yönetim kurulu ile toplantı…

Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in başkanlığını yürüttüğü Kocaeli ili Aday Belirleme Çalışma heyetinde; Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan; Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen yer aldı. Aday belirleme heyeti gün boyu sürecek olan görüşmelerde büyükşehir ve 7 ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelecek. Heyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından belediye başkan aday adayları ile mülakata başladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica