Siyaset

Değişim isteyen Darıca’da değişimi esnafımızla gerçekleştireceğiz

Değişim isteyen Darıca’da değişimi esnafımızla gerçekleştireceğiz CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’ndeki esnafları gezerek dertlerine derman olacak projeleri hakkında bilgi verdi. detaylar haberimizde…

Değişim isteyen Darıca’da değişimi esnafımızla gerçekleştireceğiz

Çocuklar Yakup amcalarını başkan görmek istiyor

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ziyaretine, Aşıroğlu Caddesi’ni karış karış gezerek devam eden Törk, esnafın da desteğini aldı. Törk’ü esnaf ziyareti yaparken gören vatandaşlar balkonlarından Törk’e destek verdi. Esnafa hayırlı işler dileyerek gerçekleştireceği projeler hakkında Aşıroğlu esnafına bilgi veren Törk, esnafa can suyu olacaklarını söyledi.

Törk Aşıroğlu esnafıyla…
Törk’ün Aşıroğlu esnaf ziyareti…

“Değişimi gerçekleştireceğiz”

Esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunan Törk, Darıca’nın 15 yıldır mahrum kaldığı belediyecilik hizmetine kavuşacağını dile getirdi. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Törk, “Birlik ve beraberlik çok çalışarak, Darıca’da değişimi gerçekleştireceğiz. Her esnafı ziyaret edip herkesle kucaklaştık. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ilgisi bize güç verdi. Esnafımıza can suyu olacak projelerimizden bahsedip, esnafımızı 3 Mart’ta gerçekleştireceğimiz proje tanıtım toplantısına davet ettik” dedi. Gün boyu Aşıroğlu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Törk, programına Kars Digorlular ve Çevre İlleri Dayanışma Gecesi ve Darıcalı gençlerle buluşarak devam etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica