Genel

Demi Rose tığ işi örme bikinisiyle tatil yerinde poz verdi

Demi Rose tığ işi örme bikinisiyle tatil yerinde poz verdi Geride bıraktığımız pazar günü, tığ işi bikinisiyle objektif karşısına geçen Rose çektirdiği fotoğrafla bir kez daha güzelliğini ortaya koydu. İngiliz model Demi Rose sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mikanos tatilinin ne kadar güneşli ve keyifli geçtiğini gözler önüne serdi. Demi Rose tığ işi örme bikinisiyle tatil yerinde poz verdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Demi Rose tığ işi örme bikinisiyle tatil yerinde poz verdi

Demi Rose tatilini Mikanos da geçirdi

İngiliz model Demi Rose sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mikanos tatilinin ne kadar güneşli ve keyifli geçtiğini gözler önüne serdi.

Pazar günü, tığ işi bikinisiyle objektif karşısına geçen Rose çektirdiği fotoğrafla bir kez daha güzelliğini ortaya koydu

Dünyanın önemli tatil mekanları arasına giren Mikonos’u ziyaret eden 22 yaşındaki İngiliz model Demi Rose, sosyal medya hesabından burada yaptığı tatille ilgili paylaşımda bulundu. Geride bıraktığımız pazar günü, tığ işi bikinisiyle objektif karşısına geçen Rose çektirdiği fotoğrafla bir kez daha güzelliğini ortaya koydu.

Demi Rose tığ işi örme bikinisiyle tatil yerinde özel poz verdi

Yoğun bir beğeni ve yorum yağmuru

Altı milyonu aşan takipçisiyle seksi bikinisinin fotoğrafını paylaşan genç model çok sayıda beğeni yorumu aldı.

Demi Rose geceye damga vurdu!

İngiliz manken Demi Rose, Londra gecelerinde dolaşırken görüntülendi. Rose, göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatli bakışları üzerinde toplamayı başardı.

Derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle meraklı bakışları yine üzerinde topladı

Özel bir yemeğe davetli olan manken Demi Rose giydiği cesur kıyafetle geceye damga vurdu. Derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle meraklı bakışları yine üzerinde topladı. Gazetecilerin sorularına yanıt vermeden aracına binen Rose, geceyi başka bir mekanda sürdürdü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica