Genel

Hainlerin tanklarını mermilerini asil kanla boğan kahramanlarımız

Hainlerin tanklarını mermilerini asil kanla boğan kahramanlarımız… Yıldız; “Bizler, en son dedelerini, Çanakkale’ de bu uğurda feda etmiş torunlar olarak ileride de geçmişte olduğu gibi hiç bir tereddüt göstermeden, bağımsızlığımıza kastedecek şer odaklarına bu toprakları dar etmeye and içtik” dedi. detaylar haberimizde…

İyi Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yılında günün önemine vurgu yapan bir açıklama yaptı.

İyi Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“…şer odaklarına bu toprakları dar etmeye and içtik”

“Aziz Türk Milleti; Bin yıllık, Türk Tarihi mazisinde sayısız kahramanlıklar ve bağımsızlığına kasteden şer odaklarına karşı her dönem kadın, erkek ve yaşlarına bakılmaksızın her bir ferdi ile tek vücut olabildiği görülmüştür. Bizler, en son dedelerini, Çanakkale’ de bu uğurda feda etmiş torunlar olarak İleride de geçmişte olduğu gibi hiç bir tereddüt göstermeden, bağımsızlığımıza kastedecek şer odaklarına bu toprakları dar etmeye and içtik.

“Yüzyıllar geçse de TÜRK yenilmeyecek”

Üç yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşananlar Çanakkale’ den kalan büyük bir mirasa sahip çıkma başarısıdır. Bu, tüm dünyaya verilmiş çok büyük bir mesajdır. Yüzyıllar geçse de TÜRK yenilmeyecek… Bağımsızlığını kaybetmeyecek… Boyun eğmeyecek… Ezanını ve Bayrağını diğer tüm mukaddes emanetleri ile ebediyete kadar muhafaza edecektir… Ebedi ve Ezeli Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal’ in dile getirdiği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur’… 15 Temmuz gecesi, hainlerin tanklarını, mermilerini… bu asil kanla boğan kahramanlarımızı, gazilerimizi Şükran ve minnet duyguları ile anıyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica