İGF

Manisa’da Muradiye OSB için altyapı brifingi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında düzenlenen Muradiye OSB’nin altyapısı ile ilgili brifing toplantısına katıldı.  

MANİSA (İGFA) – Manisa Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde bulunan Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapısı ile ilgili Valilik Brifing Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay, Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş ve teknik personeller katıldı.

Muradiye OSB’nin altyapısının görüşüldüğü toplantıda; MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ayrıca atıksuların arıtılması noktasında 19 tesisin başarıyla işletildiği belirtildi ve atıksuların doğal çevreye zarar vermemesi için sahada yapılan destekleyici projelere de değinildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica