Siyaset

İyi Parti Derince kadın kollarından anlamlı ziyaret

İyi Parti Derince kadın kollarından anlamlı ziyaretAkdemir; “Günümüzde engelli vatandaşlarımız eğitim toplumsal yaşama katılım sağlama, istihdam gibi bazı temel konularda büyük bir eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır” dedi. detaylar haberimizde…

İyi Parti Derince kadın kollarından anlamlı ziyaret

İyi parti Derince ilçe teşkilatının yeni yönetiminin açıklanması ile birlikte vakit kaybetmeden çalışmalarına başlayan ilçe kadın kolları başkanı Sevinç Akdemir, geçtiğimiz gün Kocaeli spastik çocuklar derneğini ziyaret etti.

İyi Parti’den ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında çalışmalar…

İlk ziyaretini Kocaeli Spastik Çocuklar derneğine gerçekleştiren Sevinç Akdemir, Derince ilçe teşkilatı tarafından temin edilen çeşitli hediyeleri dernek gözetimindeki çocuklara verilmek üzere beraberinde götürdü.
Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Macit, Şengül Aydın, Emine Şenay, Yıldız Özçelik, İsmail Bilecan ve Cihad Tahir Aydın’ın kendisine eşlik ettiği ziyaret sonrası konuşan Sevinç Akdemir şunları söyledi:

“Engelli sorunu ortak sorunumuzdur”

“Günümüzde engelli vatandaşlarımız eğitim toplumsal yaşama katılım sağlama, istihdam gibi bazı temel konularda büyük bir eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır. Bu konu sadece engelli bireylerin ailelerini değil tüm toplumu yakından ilgilendiren ortak bir sorundur.

Ülkemizde en kısa zamanda engelliler için toplumsal bilincin oluşmasını temenni ediyorum. Bu konuda İyi Parti Derince İlçe Teşkilatı adına onlar için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.”

Misafirperverliğe teşekkür…

Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş; Sosyal İşler Sorumlu Başkanı Nedret Kalmuk, 2. Başkan Hüseyin Arslanoğlu ve dernek üyelerini, engelli çocuklar için gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ederken, bize karşı gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı da kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica