Siyaset

İyi Parti Kartepe sandık görevlilerine teşekkür etti

İyi Parti Kartepe sandık görevlilerine teşekkür etti. Tamyüksel; “Bu seçimlerde iktidarın kıvılcımı İstanbul, Ankara ve İzmit ile çakılmıştır. İnşallah hep birlikte ilk seçimde Kartepe’yi İyi’lerin iktidarı ile buluşturacağız” dedi. detaylar haberimizde…

İyi Parti Kartepe sandık görevlilerine teşekkür etti

Yoğun katılım

İyi Parti Kartepe ilçe başkanlığı Uzunçiftlik düğün salonunda seçim sonrası bir toplantı gerçekleştirdi. İyi Parti Kartepe ilçe başkanlığı toplantı da seçim günü sandıklarda görev yapan sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerine teşekkür etti. İyi Parti Kartepe ilçe başkanlığı, sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerin yanı sıra seçim kurulu görevlilerine de başarılı bir seçim çalışması yaptıklarından dolayı partililerin de katılımıyla teşekkür amaçlı kokteyl düzenledi.

İyi Parti gençliği

Tamyüksel; “İktidarın Kıvılcımı İstanbul, Ankara ve İzmit ile çakılmıştır”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şahbaz Yıldız’ında katıldığı toplantıda doğum günü olan Şanbaz Yıldız’a ilçe teşkilatı kutlama yapıp, Gümüş işlemeli Atatürk posteri hediye etti. İlçe teşkilatının en kalabalık toplantılarından biri olarak gerçekleşen program da ilk konuşmayı yapan İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel; “Bu akşam burada toplanmamızın amacı, Partimiz kurulduğundan bugüne emek vermiş tüm gönüldaşlarımıza karşı vefamızı göstermek; herkesle tek tek helalleşerek, kucaklaşabilmek ve gelecek seçimlerin startını hep beraber vermektir. Bu seçimlerde iktidarın kıvılcımı İstanbul, Ankara ve İzmit ile çakılmıştır. İnşallah hep birlikte ilk seçimde Kartepe’yi İyi’lerin iktidarı ile buluşturacağız” dedi.

İyi Partili ülkücüler

Şanbaz; “gelecek seçimlere şimdiden hazırlanacağız”

Tamyüksel’in ardından Kartepe ilçe teşkilatına yönelik konuşma yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız; “bu akşamı organize ederek, siyasi çalışmaların seçim ile son bulmadığını, gelecek seçimlere hazırlık için ve bugüne kadar İyi Parti’nin başarısının altında büyük emeği olan siz üyelerimize teşekkür etme imkânı yarattığı için Kartepe İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu seçim göstermiştir ki İyi Parti ve lideri Meral Akşener 17 senelik bir siyasi harekete cesur ve kararlı duruşu ile son vermiş. Türkiye’de bir devrin son bulmasına ve İyi’lerin gelecekteki iktidarını müjdelemiştir. Gelecek bizimdir, içiniz rahat olsun. Ankara’da aldığımız gibi İstanbul’da da mazbatayı alacağız” açıklamalarına yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica