İGF

Bursa Yıldırım’da üniversiteli öğrencilere başarı ziyareti

Bursa’da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, final sınavları devam eden BTÜ öğrencilerini ziyaret etti. Gençlerle çorba sırasına giren Yılmaz, öğrencilere başarı diledi.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Arif Karademir ile birlikte üniversite kütüphanesinde final haftasında sınavlarına çalışan gençleri ziyaret etti.

Gençler ile birlikte çorba içip ateş başında sohbet eden Başkan Yılmaz, final sınavları sürecinin stresini kendi öğrenciliği döneminde de çok yaşadığını ifade etti. Yoğun süreçte Yıldırım’ın en özel misafirleri olarak kabul ettikleri öğrencilerle bir araya geldiklerini belirte Başkan Yılmaz, “Onları kısa bir süreliğine de olsa sınav temposunun dışına çıkarmak için Rektörümüz Sayın Arif Kandemir ile birlikte kardeşlerimizi ziyaret edelim istedik. Bursa Teknik Üniversitesi bizim dünyaya açılan penceremiz. Öğrenci kardeşlerimiz ve çok değerli hocalarımız ise bizim gönül elçilerimiz. Her fırsatta onlarla bir araya gelerek, sohbet etmeye fikirlerini almaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz her zaman bizim çalışma motivasyonumuzu yükseltiyor. Bugün de kendileri ile birlikte olmaktan çok keyif aldık. Bir nebze de olsa onları sınav stresinden uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren BTÜ Rektörü Kandemir ise, kuruma ve öğrencilere desteklerinden ötürü Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica