Genel

Kadın evinde otursun çocuğuna baksın erkek egemenliği güzel bir duygu

Kadın evinde otursun çocuğuna baksın erkek egemenliği güzel bir duygu Biz onunla çalıştık, 30 yıldır tanışırız. Kimi onaylar, kimi onaylamaz ama bir kıymeti harbiyesi vardır Hülya’nın. Bana sorarsanız, Hülya ailesine de yardım eden arkadaşlarımızdan. Kadın evinde otursun çocuğuna baksın erkek egemenliği güzel bir duygu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kadın evinde otursun çocuğuna baksın erkek egemenliği güzel bir duygu

Mehmet Aslantuğ Hülya avşar’a konuk oldu ve erkek egemenliğini konuştular

Konuk olduğu Hülya Avşar’la ‘erkek egemenliği’ konusundaki diyaloğu bir süredir gündem olan sinema oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan yeni açıklamalar geldi.

“Hiçbir kadın üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı”

Avşar’ın “Kadın evinde otursun çocuğuna baksın, erkek egemenliği güzel bir duygu” sözlerine, “Hiçbir kadın üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı.” yanıtını veren Aslantuğ. Posta gazetesi yazarı Şirin Sever’e Avşar’a yönelik tepkilerin ‘acımasız’ olduğunu söyledi.

“Biz onunla çalıştık, 30 yıldır tanışırız. Kimi onaylar, kimi onaylamaz ama bir kıymeti harbiyesi vardır Hülya’nın”

Mehmet Aslantuğ, “Hülya’ya biraz acımasızlık ediliyor. Biz onunla çalıştık, 30 yıldır tanışırız. Kimi onaylar, kimi onaylamaz ama bir kıymeti harbiyesi vardır Hülya’nın. Bana sorarsanız, Hülya ailesine de yardım eden arkadaşlarımızdan. O yardımı alan erkekler bile vardır…”

“Hülya’nın söylemek istediği birinin haremine teslim olmak değil. 30 yılı aşkın süredir üreten ve çalışan bir kadının böyle cümle kurması ancak onun psikolojik ihtiyaçları ile alakalıdır”

Mehmet Aslantuğ, “Tamam da, böyle biri niye bu lafları eder?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Hülya’nın söylemek istediği birinin haremine teslim olmak değil. 30 yılı aşkın süredir üreten ve çalışan bir kadının böyle cümle kurması ancak onun psikolojik ihtiyaçları ile alakalıdır. Yani duygusal bir şey söylüyor. Hülya’yı çok da hırpalamamak lazım…”

Eşinin rahatsızlığından dolayı CNN Türk yayınında Hakan Çelik’in programına katılamadılar

Öte yandan bu sabah CNN Türk yayınında Hakan Çelik’in programına konuk olacağı açıklanan Aslantuğ’un eşi Arzum Onan’ın hastalığı nedeniyle katılamadığı açıklandı. Açıklamayı yapan Çelik programında gazeteci Oral Çalışlar’ı konuk etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica