Genel

Kocaeli Demokrasi Girişimi İmamoğlu için İstanbul’a gidiyor

Kocaeli Demokrasi Girişimi İmamoğlu için İstanbul’a gidiyorKocaeli Demokrasi Girişimi, İstanbul Tuzla Sahilinde stant açarak İstanbul halkına CHP‘nin adayı Ekrem İmamoğlu için oy verme çağrısı yapacak. detaylar haberimizde…

Kocaeli Demokrasi Girişimi İmamoğlu için İstanbul’a gidiyor

Kocaeli Demokrasi Girişimi, Ekrem İmamoğlu‘nun seçim çalışmasına destek vermek üzere İstanbul’a gidecek.

Kocaeli Demokrasi Girişimi‘nden yapılan açıklamada, 23 Haziran‘da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu‘na desteğe gidileceği ifade edildi. İstanbul Tuzla Sahilinde stant açarak İstanbul halkına CHP‘nin adayı Ekrem İmamoğlu için oy verme çağrısı yapacak olan Kocaeli Demokrasi Girişimi, 19 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da seçim çalışmalarına katılacak.

Kocaeli Demokrasi Girişimi’nden yapılan açıklama şöyle:

“İstanbul seçimleri sadece İstanbul seçimleri değildir artık. Ayaklar altına alınan demokrasiye, hak ve özgürlüklere sahip çıkma seçimdir. Gasp edilen İstanbul halkının iradesidir. Kocaeli Demokrasi Girişimi olarak demokrasi, hak ve özgürlüklere sahip çıkmak adına İstanbul‘a; Ekrem İmamoğlu‘nun seçim çalışmasına destek vermeye gidiyoruz.

19 Haziran Çarşamba günü saat.14.30‘da Asya Otel önünde (E-5 tarafındaki durakta) buluşarak, İstanbul Tuzla‘ya gidiyoruz. İstanbul halkının iradesinin gasbına karşı çıkan tüm Kocaelileri birlikte olmaya davet ediyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica