Ekonomi

Körfez Ticaret Odası ve Ziraat Bankası konut kredisi protokolü

Körfez Ticaret Odası ve Ziraat Bankası konut kredisi protokolü. Katkı Payı ödemeyi kabul eden firmalarla bankanın uygun bulması halinde Katkı Paylı Konut kredisi sözleşmesi imzalanacaktır. detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası ve Ziraat Bankası konut kredisi protokolü

Körfez Ticaret Odası üyelerine farklı alanlarda avantajlar sağlamaya devam ediyor bu kapsamda son olarak Ziraat Bankası Yarımca Şubesi ile protokol imzaladı. İmzalanan bu protokol ile üyelere çeşitli kolaylıklar sağlanacak.

“firma katkı paylı fiyatlama modeli”

Körfez Ticaret Odası üyeleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin sunmuş olduğu “katkı paylı konut kredisi” kapsamında sözleşme imzaladı. Firmaların sahip olduğu, tamamlanmış veya inşaatı devam etmekte olan (konut kredisi kullandırma şartlarına uygun) birinci el konutları satın alacak firma müşterilerine; firma katkı paylı fiyatlama modeli kapsamında konut alacaklara, uygun koşullu krediler sağlayabilecek.

Önce odaya başvurmak gerekecek

Körfez Ticaret Odası’nın imzaladığı protokol kapsamında Banka tarafından “Katkı Paylı Konut Kredisi” sözleşmesinden yararlanmak isteyen üyeler; öncelikle Oda’ya başvuracak ve oda kampanyadan yararlanmak isteyen üyeyi ‘Oda Üyelik Belgesi’ ile birlikte ilgili şubeye yönlendirecektir. Ayrıca, “Katkı Paylı Konut Kredisi” sözleşmesi imzalamak için talepte bulunacak üyelere, sözleşme ile ilgili bilgiler verilecektir. Katkı Payı ödemeyi kabul eden firmalarla bankanın uygun bulması halinde; “Katkı Paylı Konut kredisi” sözleşmesi imzalanacaktır. Sözleşme imzalayan firma konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerini ilgili şubeye yönlendirecek, Bankanın kredi kullanmaya uygun bulduğu müşterilerin indirimli faiz oranlarından faydalanması sağlanacaktır.

31 Aralık’a kadar geçerli olacak

Körfez Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik imzaladığı avantajın detayında; Azami Kredi Tutarı 750.000 TL, Azami Vade 120 Ay, Baz Faiz Oranı (Aylık) 1,28 %; Müşteri Faiz Oranı (Aylık) 0,98 %, Firma Katkı Payı Oranı 13,12 %; (kullanılacak kredi tutarı üzerinden) şeklinde tanımlandı. Protokolden yararlanmak isleyen üyeler için protokolün geçerlilik tarihi ise 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica