Genel

Meryem hayalleri için Denizli’den çıkıp İzmit’e geldi

Meryem hayalleri için Denizli’den çıkıp İzmit’e geldi Güzel oyuncu önce TRT1’de, “Şevkat medeniyetler” projesinde daha sonra ise Emre Göksal “Ayrılık vakti” klibinde yer aldı. detaylar haberimizde…

Meryem hayalleri için Denizli’den çıkıp İzmit’e geldi

Uğuzkan ailesinin tek kızı olan Denizlili Meryem, çocukluğundan beri kurduğu oyunculuk hayali için İzmit’e geldi

Denizli’de, 2017 yılında çekilen bir projede figürasyon olarak yer alan güzel oyuncu hayallerinin peşinden koştu. Denizli’de ki proje bittikten sonra karar alıp İzmit’e gelen Meryem Uğuzkan, üniversite hayatına da İzmit’te devam etti. 1997 doğumlu genç yetenek, eğitim hayatında da oldukça başarılı.

Çocuk gelişimi okuyan Uğuzkan bir yandan da oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Eğitimlerin sonunda projelerde daha sık boy gösteren güzel oyuncu önce TRT1’de, “Şevkat medeniyetler” projesinde daha sonrasında ise Emre Göksal “Ayrılık vakti” klibinde yer aldı. Son olarak “TRT1, Payitaht Abdulhamid” dizisinde aldığı rol ile menajerlerin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu yeni projesi ile geliyor.

Sinema filmi teklifi

Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Uğuzkan, bir sinema filminden teklif aldı. Aldığımız bilgilere göre filmde Seda karakterini canlandıracak oyuncu heyecanlı ve bir o kadar mutlu olduğunu dile getirdi.

Cuci Talent Management ile anlaşan güzel oyuncu, başarısının arkasında eğitim aldığı süre içerisinde de yanında olan ve aynı zamanda oyuncu koçluğunu da üstelenen, sektörün bilindik isimlerinden Onur Azad Yılmaz’a gazetemiz üzerinden teşekkür etmeyi de unutmadı.

Eğitim almaya devam edeceğini ve sürekli kendini geliştireceğini dile getiren başarılı ve güzel oyuncuya gazetemiz adına oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica