Genel

Millet İttifakı Büyükşehir projelerini yarın açıklayacak

Millet İttifakı Büyükşehir projelerini yarın açıklayacak Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman partili partisiz tüm Kocaeli halkını Proje tanıtım toplantısına davet ediyor. detaylar haberimizde…

Millet İttifakı Büyükşehir projelerini yarın açıklayacak

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman‘ın proje tanıtım toplantısı 18 Mart 2019 (Pazartesi) günü Saat 19.00′ da Başiskele sahilinde bulunan TRYP BY WYNGHAM Oteli büyük salonunda gerçekleşecek. CHP ve İYİ Parti‘den oluşan Millet İttifakı‘nın tüm ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri ile parti il ilçe başkanları ile teşkilatları ve Kocaeli siyasetin önde gelen isimlerinin katılım sağlayacağı proje tanıtım toplantısı Millet İttifakının gövde gösterisine dönüşmesi bekleniyor. Millet İttifakın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman partili partisiz tüm Kocaeli halkını Proje tanıtım toplantısına davet ediyor.
Tüm basın mensuplarının da davetli olduğu toplantıda, Kocaeli genelinde elzem olan ve seçim gezileri sırasında, halkın talepleri doğrultusunda hazırlanmış önemli projeler açıklanacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica