Ekonomi

Enver Yıldırım Şirketler Grubu işçi çıkarmayacak

Enver Yıldırım Şirketler Grubu işçi çıkarmayacakYıldırım; “virüs salgınının oluşturduğu ekonomik buhran sebebiyle gurubumuz çalışanlarından kimse işten çıkarılmayacak ve işçilere zorla izin kullandırılmayacak” dedi. detaylar haberimizde…

Enver Yıldırım Şirketler Grubu işçi çıkarmayacak

Kocaeli’de Enver Yıldırım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, coronavirüsten kaynaklanan ekonomik buhranda hiçbir çalışanını işten çıkartmayacağını ve personel maaşlarını eksiksiz yatıracağını taahhüt etti. Ayrıca şirket yönetimi devlet desteğini de almayacağını duyurdu.

İşte o duyuru;

“Dünya genelinde etkisini hissettiren küresel Covid-19 virüs salgını karşısında; başta sağlık kuruluşlarımız olmak üzere devletimizin tüm kurumları çok önemli ve hassas bir mücadele vermektedir.

Milletimizin içerisinde olduğu bu zorlu günlerde; devletimizin uyarı ve ikazlarına uyum göstermekle birlikte üzerimize düşen diğer bir önemli konu ise, çalışanlarımızın sağlık ve ekonomik bütünlüklerinin uyguladığı prosedürler de göz önüne alınarak işçilerimizin vardiya saatleri kısaltılmış, yaşlı ve kronik hastalığı olan personellerimiz idari izne çıkartılmıştır.

Kurulduğu günden itibaren, devletin bekası için üzerine düşen hiçbir sorumluluktan kaçınmayan şirket grubumuz; bu dönem içerisinde asli sorumluluğu çalışanlarının ekonomik özgürlüklerini muhafaza etmektir.

Bu kapsamda Enver Yıldırım Şirketler Grubu şirketleri ve iştirakları en az üç ay boyunca personellerin maaşını tam olarak ödeyeceğini; virüs salgınının oluşturduğu ekonomik buhran sebebiyle kimsenin işten çıkarılmayacağını ve işçilere zorla izin kullandırılmayacağını; ihtiyacı olanlara engel olmamak adına devletin salgın için oluşturduğu maddi desteğe başvurmayacağımızı; kamuoyuna duyurur sağlıklı günler dileriz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica