Genel

Nevzat Doğan’ın arkasından teneke çaldırmayacağım

Nevzat Doğan’ın arkasından teneke çaldırmayacağım. Odabaş; “Nevzat Doğan’ı uyararak bu makamların geçici olduğunu, başkanlığı bırakıp giderken dükkanlarını yıktığı esnafı toplayarak arkasından teneke çaldıracağımı ifade etmiştim” dedi.

Nevzat Doğan’ın arkasından teneke çaldırmayacağım

Marsiad başkanı Bahri Odabaş, Halkevi Meydanında iş yapan esnafın dükkanlarını kış ortasında yıkan Nevzat Doğan‘ın arkasından teneke çaldıracağını söylemişti. bu konuya açıklık getiren Bahri Odabaş, bir açıklama yaptı.

Bahri Odabaş açıklamasında şunları söyledi:

“İzmit Belediye Başkanlığı döneminde, kışın ortasında, Halkevi Meydanında iş yapan onlarca esnafın dükkanını yıkan Nevzat Doğan’ı uyararak bu makamların geçici olduğunu, başkanlığı bırakıp giderken dükkanlarını yıktığı esnafı toplayarak arkasından teneke çaldıracağımı ifade etmiştim.

Ancak bizim kültürümüzde, düşene tekme vurulmaz!

Bu nedenle Nevzat Doğan’ın arkasından teneke çaldırmaktan vazgeçtim. Yaptığı yanlışların vicdan azabı kendisine yeteceğini düşünüyorum. Çünkü şimdiden yurt dışında soluğu almış, istanbul’a taşınmış, İzmit’te ve yürüyüş yolunda rahat yürüyememenin cezası ona yeter!

Yeni seçilen başkanların bu olaydan ders alarak görev yapmalarını talep ve tavsiye ederim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica