Genel

Polis Teşkilatımız köklü kurumlarımızın başında geliyor

Polis Teşkilatımız köklü kurumlarımızın başında geliyor Andız; “Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde, Polis Teşkilatımızın çok büyük bir rolü vardır” dedi. detaylar haberimizde…

Polis Teşkilatımız köklü kurumlarımızın başında geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

174. Kuruluş yıldönümü…

Deniz Karamert- Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir” dedi.

“Mesai mefhumu gözetmeden”

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Türk Polis teşkilatının gece gündüz fedakârca görev yaptığını belirten CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Ülkemizde kamu düzeninin sağlanması, can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve halkımızın emniyetini muhafaza etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olan Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde, Polis Teşkilatımızın çok büyük bir rolü vardır” diye konuştu.

“Fedakarca çalışıyorlar”

Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir diyen Andız; “Emniyet teşkilatımız milletimizin bağrından çıkmış; güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan; milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyor; bu uğurda şehit olan emniyet mensuplarını saygı ve minnetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor; halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica