Siyaset

Kılıçdaroğlu: “İzmir’in dağlarında çiçekler çok açtı ve açmaya devam edecek”

Buca Metrosu’nun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atıldı. Kemal Kılıçdaroğlu “Baskılara rağmen belediye başkanlarımız ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar” dedi.

İZMİR (İGFA)- İzmir’in en büyük yatırımlarından olan Buca Metrosu’nun temel atma töreninde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek ““Gerçekten de güzel günler göreceğiz. Gerçekten de sizler motorları maviliklere süreceksiniz. Bunun bütün altyapısını oluşturacağım. Bu ülkenin gençleri sakın umutsuzluğa kapılmayın, bu ülkenin güzel gençleri sakın geleceğiniz yurt dışında aramayın, bu ülkenin güzel gençleri size yaşanabilir bir Türkiye’yi bırakacağız. Yaşanacak bir Türkiye’yi, huzurlu bir Türkiye’yi beraber, Millet İttifakı ile birlikte yapacağız ve ayağa kaldıracağız” dedi. 

Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede büyük kaynakların 5’li çetelere tahsis edildiğini biliyorum. Bu ülkede milyonlarca gencin işsiz olduğunu biliyorum. Bu ülkede evlerde huzurun olmadığını, geçinmenin çok zor olduğunu biliyorum ama bütün bunlara rağmen diyorum ki moralinizi bozmayın, sandık gelecek ve göndereceğiz onları; demokrasi içinde göndereceğiz.Güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Millet İttifakının iktidarında, hep beraber iktidar olduğumuzda halk için çalışacağız, gençlerimiz için çalışacağız, kadınlar için çalışacağız. İzmir milletvekili olmaktan gurur duyuyorum. İzmirlilere hizmet etmek, İzmirliler için çalışmak benim için ayrı bir gurur vesilesi. Karamsarlığa kapılmayın. Bunlar gelirse şöyle olur bunlar gelirse böyle olur… Ne derlerse desinler. İnançla ve kararlılıkla adımımızı atacak ve hedefimize ulaşacağız. Hedef iktidar. Hedef halkın, milletin iktidarı.

Bugün İzmir’de tarihinin en büyük metro yatırımına imza atılıyor. İstanbul’da 10 ayrı metro inşaatı aynı anda yürütülüyor. Antalya’ya, Mersin’e, Adana’ya, Aydın’a, Eskişehir’e gidin, görecekseniz, belediye başkanlarımız mükemmel çalışıyorlar. Belediye başkanlarımız halkın nabzını tutuyorlar, halk için çalışıyorlar ve halka hesap veriyorlar. Yaptığınız her yatırımın kaça mal olduğunu millete söyleyeceksiniz. Milletimiz paranın nereye harcandığını bilecek. Bizim idealimiz her kuruşun hesabını veren bir devlet yönetimidir ve bunu gerçekleştireceğiz. İnşallah dört yıl sonra hizmete açılacak. 4 yıl sonra gelip kurdeleyi keseceğiz, temelini attığımız metronun açılışını yapacağız. Endişe etmeyin, sabırla bekleyin” ifadelerini kullandı. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica