Genel

Sarıbay Abdullah Karacan’ın öldürüldüğü silahlı saldırıyı kınadı

Sarıbay Abdullah Karacan’ın öldürüldüğü CHP Kocaeli il başkanı Cengiz Sarıbay; “Olay henüz açıklığa kavuşmuş değil. Ancak hiçbir neden ve sebep bir insana yapılan saldırıyı meşrulaştırmaz” dedi. Sarıbay Abdullah Karacan‘ın öldürüldüğü …

Sarıbay Abdullah Karacan’ın öldürüldüğü …

(Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan; Ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan için bir mesaj yayınladı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, polis soruşturması devam eden olayın takipçisi olacaklarını belirterek; “Olay henüz açıklığa kavuşmuş değil. Ancak hiçbir neden ve sebep bir insana yapılan saldırıyı meşrulaştırmaz. Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’a acil şifalar dileyelim derken acı haberi almış bulunmaktayız. Öncelikle yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum.

Emek dünyasının mümtaz temsilcilerinden olan Lastik-İş sendikamızın değerli genel başkanı Abdullah Karacan’a Allahtan gani gani rahmet diliyorum.

Merhumun emek dünyasında ne kadar çok sevildiğini yakından biliyoruz. Merhumun sevenlerine, Lastik işçilerine, DİSK camiasına ve ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica