İGF

Ekrem İmamoğlu, Malatyalılarla buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın davetiyle Malatya’da yoğun ilgiyle karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin makam sahibi insanlardan ‘ahlak, adalet ve vicdan’ beklentisi olduğuna vurgu yaptı.

MALATYA (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi de Malatyalı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın davetiyle Malatyalılarla buluştu.
Havaalanından itibaren yoğun bir ilgiyle karşılanan İmamoğlu, Battalgazi’deki CHP Malatya İl Başkanlığı önünde Malatyalılarla buluştu. İmamoğlu’na Malatya gezisinde; Ağbaba ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, milletvekilleri Abdurrahman Tutdere, Gürsel Erol, Polat Şaroğlu ile CHP PM üyesi Eren Erdem ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşlik etti. Otobüs üzerinde gerçekleştirilen konuşmaların ilkini gerçekleştiren CHP Malatya İl Başkan Enver Kiraz, ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkür etti.

Hemşehrilerine seslenen Ağbaba ise, İmamoğlu’nun seçimlerden önce kendisine, Malatya’yı ziyaret sözü verdiğini aktardı. Sözünü tutan İmamoğlu’na teşekkür eden Ağbaba, “O, İstanbul seçimlerini kazanarak, İstanbul’da Millet İttifakı’nın bayrağını dikerek; sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye umut oldu. Verdiği mesaj açıktı: ‘Türkiye, birden büyüktür. Türkiye, bir kişiden ibaret değildir’ dedi.

Malatyalıları, “Allah’ına kurban Malatya” sözleriyle selamlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın Gaziantep’te olacaklarını belirterek, “Gaziantep’te, 3 gün Türkiye’nin yerel yönetimler değişimine nasıl imza attığımızı ve nasıl güçlü bir yol yürüyeceğimizi, çok kıymetli Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde konuşacağız” dedi. Yerel seçim döneminde kendisine verilen destek için teşekkür eden İmamoğlu, “İstanbul, dünyanın en güzel ve en kadim şehri. Ama aynı zamanda İstanbul, Türkiye’nin lokomotifi. İstanbul’da iyi şeyler olursa, iyi biliyorum ki memleketimizde de çok güzel şeyler olacaktır. Dolayısıyla bu sorumlulukla gece gündüz tüm gençliğimizle tüm heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz ve çok başarılı olacağız; hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica