Siyaset

Sefa Sirmen ve Necati Çelik Hamidiye’nin bağrından çıkmış siyasetçilerdir

Sefa Sirmen ve Necati Çelik Hamidiye’nin bağrından çıkmış siyasetçilerdir Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Beldiyesi Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, “Hamidiye ve Gölcüğün köyleri bağrından önemli siyasetçiler çıkarmıştır” dedi. detaylar haberimizde…

Sefa Sirmen ve Necati Çelik Hamidiye’nin bağrından çıkmış siyasetçilerdir

Serdar Kaman

“Hamidiye ve Gölcüğün köyleri bağrından önemli siyasetçiler çıkarmıştır”

Millet ittifakı Gölcük Belediyesi Başkan adayı İsmet İşeri‘nin Hamidiye görsel şöleni mitinge dönüştü. Binlerce kişinin katıldığı mitingte bir konuşma yapan Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Dr. Serdar Kaman, “Hamidiye ve Gölcüğün köyleri bağrından önemli siyasetçiler çıkarmıştır. Rahmetli bakanımız Necati Çelik, Sefa Sirmen gibi önemli isimleri çıkartan köylerimiz şimdide bağrından İsmet İşeri‘yi çıkarıyor” dedi. Dr. Kaman ayrıca “bende sizin bir evladınızım, beni de büyükşehire yollayın söz veriyorum yine birlikte Kocaeli’yi yöneteceğiz şeklinde konuştu. Dr. Kaman‘a vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.

CHP’nin ağır topları…

“Gölcüğün on köyüne navigasyonsuz gidebildiysen…”

CHP‘nin önemli ismi Sefa Sirmen‘inde hazır bulunduğu Hamidiye mitinginde daha sonra konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar AKP‘nin Gölcük adayıyla ilgili iddiasını yeniledi. Ve AKP‘nin Gölcük adayı Gölcüğün on köyüne navigasyonsuz gidebildiysen ben vekillikten istifa edeceğim sözünü yineledi. Akar, “aranızdan çıkmış sizin çocuğunuz İsmet İşeri ile Gölcük değişimi yakalayacak ve hak ettiği hizmeti alacaktır” diyerek sözlerine tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica