Genel

Survivor 2018 kadrosuna yeni bomba isimler katıldı

Survivor 2018 kadrosuna yeni bomba isimler katıldı 10 Şubat’ta ekranlara gelecek olan Survivor 2018 için Acun Ilıcalı bomba gibi bir kadro hazırladı. Bu kadroya ait detayları bazen kendisi paylaşırken bazen yarışmacılar katılıp katılmayacaklarını kendileri paylaşıyor. Bizler Survivor 2018’e başka kimlerin katılacağını düşünüp dururken iki ismin daha kadroya dahil olduğu iddia edildi. Peki katılacak o isimler kimler? Survivor 2018 kadrosuna yeni bomba isimler katıldı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Survivor 2018 kadrosuna yeni bomba isimler katıldı

Bomba isimler…

Survivor 2018’e bu yıl Murat Ceylan, Cumali Akgül, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan, Adem Kılıççı, Hilmicem İntepe, Merve Aydın, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran’ın katılacağı kesinleşmişti. Kısa bir süre öncede Gizem Kerimoğlu ve Damla Can’ın yarışmaya katılacağı iddia edilmişti. Şimdi iki isim daha gündemde. Peki Survivor 2018 kadrosuna katılacak o isimler kimler?

O isimler Ecem Karaağaç ve Ramazan Kalyoncu

Göz6 evinde göz dolduran iki yarışmacı Ecem Karaağaç ve Ramazan Kalyoncu’nun Survivor 2018’de yarışacağı iddia edildi.

Ecem Karaağaç kimdir?

Göz 6 yarışmasının kızlarından Ecem Karaağaç Bursalı. Mimar olan ve mesleğini yapan güzel yarışmacı Ecem Karaağaç 25 yaşında ve heyecanı çok seviyor.

Ramazan Kalyoncu kimdir?

8 Nisan 1990’da Rize’de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Daha sonrasında ekran önü için eğitimler alan Ramazan özel bir Tiyatro’da yer aldı ve kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey yarışmasında finale çıkan Ramazan Kalyoncu, Idol of Models yarışmasında Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Sonrasında Göz6 programı ile beraber bir çok klip ve reklam filmlerinde bulundu.

Gizem Kerimoğlu

2016 Survivor’un unutulmaz yarışmacılarından olan ve adaya 108. günde veda eden Gizem Kerimoğlu’nun Survivor All Star kadrosunda olacağı konuşuluyor. Ancak bu iddialar şuana kadar doğrulanmadı.

Elif Güngör

Survivor 2018 kadrosu için ismi geçen bir diğer kişi ise Elif Güngör. Fitness eğitmenliği yapan Elif Güngör’ün Survivor ile ilgili bütün sosyal medya hesaplarını takip ediyor olması iddiaları güçlendiriyor. Ancak Elif Güngör’ün de seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosunda olacağına dair bir açıklama yok.

İşte Survivor 2018 All Star kadrosunda olacağı kesinleşen isimler:

Son olarak Nevin Yanıt’ın Survivor 2018 katılacağını duyuran Acun Ilıcalı, “Milli atletimiz Nevin Yanıt Survivor’da! Nevin, All Star takımına karşı Gönüllüler’in takımında yarışacak. Nagihan, Merve ve Sema’ya Allah kolaylık versin” ifadelerini kullandı.

Sahra Işık

Sahra Işık, “Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Kesinleşen isimler…

Şimdiye kadar Survivor 2018 All Star’da kesinleşen isimler: Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

Açıklanan yarışmacı sayısı henüz 11…

Bunlardan 50 günde Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek Survivor hayaline kavuşan Cumali Akgül, Survivor Gönüllüler’de yarışacak.

Acun Ilıcalı, Survivor 2018 All Star’ın kadrosuna üç kadın ünlü dahil edeceğini söyledi. Bu demektir ki, şu ana kadar açıklanan Ünlüler’den biri Gönüllüler Takımı’na geçecek.

SURVİVOR’da Türk-Yunan yarışı

“Üstelik bu Survivor eskilerden çok farklı olacak. Survivor 2018 All Star’da yarışmacı sayısı 10’a düştüğünde karşılarına, Acun Medya‘nın Dominik’te Yunanistan için çektiği Survivor’ın finale kalan 10 yarışmacısı çıkacak. Survivor, Türk ve Yunan yarışmacıların kapıştığı bir arenaya dönüşecek, işin içine milli duygular girecek.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica