Genel

Vecihi Ener bomba projeleriyle sinemayı sallayacak

Vecihi Ener bomba projeleriyle sinemayı sallayacak Bu proje’nin önemli birde özelliği filmde bir grup sokak hayvanı olan köpeklerin başrol oynaması… Vecihi Ener bomba projeleriyle sinemayı sallayacak yorum/haber

Vecihi Ener bomba projeleriyle sinemayı sallayacak

Duayen yönetmen Büyük usta Vecihi Ener bomba gibi projeleri ile sinemada yine heryeri sallıyor…

Bilindiği üzere sinema sektöründeki hareketlilik biraz daha dizi piyasasının önüne geçti. Sinema’ da seri halinde büyük patlamalar yapan Mahallenin Muhtarları, Koçum Benim, Haziran Gecesi, Candan Öte gibi birçok televizyon dizilerine imza atan Duayen yönetmenimiz Vecihi Ener “Sokağın Çocukları” isimli Sinema Filminde Yönetmenlik koltuğuna oturarak Bir diğer Yönetmen Ahmet Faik Akıncı ile muhteşem bir projeye imza attı.

Bu proje’nin önemli birde özelliği filmde bir grup sokak hayvanı olan köpeklerin başrol oynaması… Sokak hayvanlarını koruma temalı projede sokak hayvanlarına uygulanan şiddet ve onları bu şiddete karşı gereken şekilde korumanın ve toplumu bu yönde bilinçlendirmenin önemi en güzel şekilde anlatılmış.

Usta Vecihi Ener çalışma çadırında

2019 yılında vizyona girmesi planlanan proje ile ilgili Duayen usta Vecihi Ener verdiği röportaj da: “Burada bir hayvansever olarak katkı vermek istedim. Hem hayvanları sevmem, hem de mesleğimin verdiği güzellikle en başa geçmek beni onurlandırdı. Sokak Hayvanları bizler için çok değerli onlara sahip çıkmakta kamuoyu ve toplumun nezdinde hem de vicdanımız açısından boynumuzun borcu. Onlar bizler kadar değerli. Önceden hazırlanmış ve belirlendikten sonra yazılmış bir senaryo aldım. Okuyunca aşık oldum ve geldim çektim” açıklamalarında bulundu.

Büyük usta Ener bu sene sektöre damga vuracak

Büyük usta Ener şöyle devam etti: “Bu projeyi alnımızın akı ile bitirdik. Şimdi sırada Trabzon ve Aydın olmak üzere Ocak-Şubat takviminde iki proje daha çekeceğim. Bunun hazırlıkları tamamlandı gibi bir şey motora gün sayıyoruz. Bu iki proje de güzel işler 2019 yılı hareket getirecek ve daha sonrası da olacak” dedi ve bir sürprize de değindi…

Mustafa Göksel ustalığa adım atıyor…

Kocaeli’de de bir muhteşem proje: (Rebirth) Yeniden Doğuş

Bu yılın ortalarında yaz başında da çekmek üzere hazırlıklarına devam ettiğimiz Kocaeli/ İzmit ten yetişen değerli bir evladım Mustafa Göksel’in Hikaye ve Senaryosunu kaleme aldığı Yeniden Doğuş Projesini hayata geçirmek üzere hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kocaeli’nde de bu projeyi çekerek sektör de tam anlamı ile bolluk bereket dönemi olacağına inanıyorum. Birçok güzel işler yapacağız değerli evladıma da buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli izleyicilerimize muhteşem bir sinema ziyafeti ile keyifle izleyecekleri kaliteli projelere imza atmak beni de mutlu ediyor. Buradan hür Kocaeli ailesine de bizlere yer verdikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Bizde akarhaber ailesi olarak muhteşem projeler ile izleyicilerin büyük bir keyifle sinemalardaki yerlerini alacağını düşünüyor ve büyük usta Vecihi Ener hocamıza sonrada Gazetemiz köşe yazarı Mustafa Göksel kardeşimize başarılarının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica