Genel

15 Temmuzda Fetö’nün silahla yapamadığını AKP’ciler devlet eliyle yapıyor

15 Temmuzda Fetö’nün silahla yapamadığını AKP’ciler devlet eliyle yapıyor Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş CHP Kocaeli il başkanı Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek “ülkenin nasıl yönetilemez hale getirildiğini” belgelerle açıklayarak dosyayı Sarıbay’a teslim etti. detaylar haberimizde…

15 Temmuzda Fetö’nün silahla yapamadığını AKP’ciler devlet eliyle yapıyor

Muhalefet partilerinden talep ettiği görüşme talebine ilk cevap veren CHP Kocaeli il başkanına duyarlılığından dolayı teşekkür eden Odabaş, konuyu şöyle özetledi:

“Yaklaşık 15 yıldan beri Ak İş Merkezinin yöneticiliğini yapıyorum, Binanın müteahhitliğini yapan Macit Haldız, iflasın eşiğindeyken Ak Partinin kuruluşunda kiracı olarak o binaya gelmesine sebep olmuş; binanın reklam değeri yüksek ortak alanlarını (Teras-Dış Cephe) kat maliklerinden izin almadan Ak Partinin poster, ışıklı reklam vs. astırmış.

Bunun karşılığı olarak ta Ak Partinin kadrolu müteahhidi olmuş ve Türkiye’nin en zenginleri konumuna gelmesine rağmen; 15 yıl boyunca binanın Asansörünü yaptırmadığı için binadan Haldız İş Merkezi ismini indirdik; Ve binanın, çatı, dış cephe ve iç iyileştirmeleri yaptırdığımız Ak Partiye bir jest olarak binanın ismini Ak İş Merkezi olarak değiştirdik.

“küfür, tehdit, taciz ve saldırılarının sonu gelmiyor”

Bundan sonra Macit Haldız‘ın; küfür, tehdit, taciz ve saldırılarının sonu gelmiyor. Ak Partiye de yaptığımız protokolde 2018 yılı sonuna kadar ortak alanlara astığı reklamlar için bir talepte bulunmayacağımızı taahhüt ettik. Onların sureleri de doldu.

Ayrıca Macit Haldız‘ı yaklaşık iki yıldan beri bankanın boşalttığı ve son katta satın aldığı ofislerin de aidatlarını ödemediği için icraya verdik.

Macit Haldız, Ak Parti ile çıkar birliği içinde beni yönetimden uzaklaştırmak için kanunsuz her yola baş vurmaya devam ediyor. Gerek Savcılığa 20 defa başvurmamıza rağmen hiçbir sonuç alamadık. İzmit Kaymakamlığı ve Kocaeli Valiliğine yaptığımız müracaatlardan da henüz bir sonuç alamadık…

“2020 yılının Mayıs ayına kadar da görevimiz devam ediyor”

Türkiye’de hiçbir yönetim, seçim kararı almadan veya bu konuda bir mahkeme kararı olmadan değiştirilemez. Biz yönetim olarak seçim kararı almadık. 2020 yılının Mayıs ayına kadar da görevimiz devam ediyor. Bu konuda mahkeme kararı da yok. Fakat yaklaşık bir yıldan beri Macit Haldız’ın yeğeni yönetici olduğunu iddia ederek; Ak Partinin de baskısıyla sahte kaşe yaptırarak aidat topluyor. Ak Parti İl ve İzmit İlçe Başkanlığı da aidatlarını bu kişiye ödüyor. Biz de Parti Genel Merkezini ve İl-İlçe Başkanlıklarını icraya verdik.

Bu hukuksuzlukların sonlanması için siyasi partilerle iş birliği içinde çalışmak için bu ziyareti gerçekleştirdik, yakında Kocaeli Valiliğinden güvenlik talebinde bulunarak Macit Haldız‘ın zorla astığı Haldız İş Merkezi Tabelasını indirip yerine; Ak İş Merkezi tabelasını asacağımız gün ve saati bildirerek tüm Siyasi parti, Sivil Toplum ve Basın ve Yayın Kuruluşlarımızı davet edeceğiz sizi de orada görmek istiyoruz” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Avukat Cengiz Sarıbay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “biz CHP olarak Genel Başkanımızın Ankara’dan İstanbul’a, hak, hukuk adalet yürüyüşümüzün ne kadar haklı ve olduğu görülmektedir. Biz bu ülkede hukuk ve adaletin yeniden tesisi için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica