Siyaset

16 yıllık reklam arasına 24 Haziranda son vereceğiz

16 yıllık reklam arasına 24 Haziranda son vereceğiz CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “24 Haziran seçimlerini kazanarak ‘ananı da al git’ zihniyetini tarihin çöplüğüne atacağız” dedi. Kaftancıoğlu, “24 Haziran akşamı 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz” şeklinde konuştu. 16 yıllık reklam arasına 24 Haziranda son vereceğiz detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

16 yıllık reklam arasına 24 Haziranda son vereceğiz

Kartal ilçe seçim koordinasyon merkezini açtılar

İstanbul’da, CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nın seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa CHP milletvekili Ali Özcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de katıldı.

“24 Haziran seçimlerini kazanacağız”

Açılışta konuşan Canan Kaftancıoğlu, 24 Haziran seçimlerini kazanacaklarını söyledi. Kaftancıoğlu, “24 Haziran akşamı 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz” dedi.

“Bugün Soma’da 301 anne ağlıyor. ‘Ananı da al git’ diyen zihniyet ortadan kalkacak”

Soma’da yaşanan maden faciasına değinen Kaftancıoğlu, “Bugün Soma’da 301 anne ağlıyor. ‘Ananı da al git’ diyen zihniyet ortadan kalkacak ve hepimizin anneler gününü coşkuyla kutladığı günler göreceğiz.

“Bir adamın iki dudağının arasından çıkan sözlerin kanun sayıldığı günleri yaşıyoruz”

Memlekette tek bir şey var. Bir adamın iki dudağının arasından çıkan sözlerin kanun sayıldığı günleri yaşıyoruz. Biz bu topraklarda, bu memlekette eşitlik, özgürlük, insanca ve hakça yaşam istiyoruz” diye konuştu.

“Toplumun bu denli ayrıştırıldığı bir ülke istemiyoruz”

“İnsanların birbirinin yüzüne bakmaktan korktuğu, toplumun bu denli ayrıştırıldığı bir ülke istemiyoruz” diyen Kaftancıoğlu, şöyle devam etti:

“Korkması gerekenler korksunlar, bizler demokratik bir Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz”

“Hiç kimsenin sihirli bir deneği yok. Başarmak için önce kendinize inanmalısınız. O gücü kendinizde hissettiğinizde işimiz çok kolay. Bizim korkacak bir şeyimiz de yok. Ne söylediğimizi biliyoruz, neyi savunduğumuzu biliyoruz, neyi istediğimizi gayet iyi biliyoruz. Korkması gerekenler korksunlar, bizler demokratik bir Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz. Halk için halkla beraber halkın Türkiye’sinde halkın cumhurbaşkanıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında buluşacağız.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica