Genel

2 maddelik Encümen toplantısı İzmit Belediyesinde yapıldı

2 maddelik Encümen toplantısı İzmit Belediyesinde yapıldı … Akmeşe Mahallesinde bulunan 1619 numaralı parselin yola terk ve parka terk alanlarının ifraz haritası encümene onay için sunuldu. detaylar haberimizde…

2 maddelik Encümen toplantısı İzmit Belediyesinde yapıldı

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğüne ait toplam 2 madde görüşülerek karara bağlandı.

İFRAZ HARİTASI ENCÜMENE SUNULDU

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan Gündoğan Mahallesi 664 ada 19 numaralı parselde bulunan kıymet takdir komisyonunca metrekaresi 1,000 TL olarak belirlenen 23.76 metrekarelik belediye hissesinin toplam 23,760 TL bedel ile ikinci hissedara satışı encümende onaylandı. Akmeşe Mahallesinde bulunan 1619 numaralı parselin yola terk ve parka terk alanlarının ifraz haritası encümene onay için sunuldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica