Genel

2018 yılında Astrolojik Türkiye beklentileri

2018 yılında Astrolojik Türkiye beklentileri Ülkemizin 7. Evinde 2011 yılından bu yana Pluton gezegeni var yeni yılda Satürn ve geri hareketi nedeni ile 2 kez giriş yapacak olan Marsı görmekteyiz. 2018 yılında Astrolojik Türkiye beklentileri detaylar haberimizde…

2018 yılında Astrolojik Türkiye beklentileri

2018 ülkemiz 2018 yılına baktığımızda ülkemiz açısından olumlu tablolar görmüyorum. Ülkesini çok seven bir Türk vatandaşı olarak gezegenlere baktığımda endişe duymadığımı söyleyemem. Ülkemizin 7. Evinde 2011 yılından bu yana Pluton gezegeni var yeni yılda Satürn ve geri hareketi nedeni ile 2 kez giriş yapacak olan Marsı görmekteyiz. 7. Ev Yabancı devletleri, yabancı ülkelerden gelecek tehlikeleri, uluslararası ilişkiler, onlarla olan savaş ve barışı anlatır.

Organize suçlar…

Kısacası açık düşmanlıklar, iş birlikleri ve ortaklıkları da simgeler. Pluton gezegeni ise mundane astroloji de yeniden yapılanma ve değişimleri, organize suçlar, yer altı faaliyetlerini temsil eder. Tüm bunlara Mars ve Satürn gezegenini de eklersek savaş yaklaşımlarını, terörizmi, grevleri ve aykırılıkları, karşıt güçlerin birbirlerine karşı gövde gösterilerini, yangın ve kayıplardan söz edebiliriz.

Ulusal üzüntüler…

Satürn ise halkın yaşlı kesimini ve ulusal kayıpları temsil eder. Çiftçiler, madenciler, madenler de Satürn gezegenin yönetimindedir. Bu konularda da ulusal üzüntüler ve gerçeklerin acı bir şekilde hayal kırıklıklarına dönüşünü ülke insanları olarak yaşayabiliriz. 27 Mart itibarı ile ülkemizin oldukça sıkıntılı bir süreç içinde bulunacağını görmekteyiz. Mayıs itibarı ile boğa burcunda 11. Evde kendini gösterecek olan Uranüs gezegeni de ülkenin güneşine de zıt açı yaparak tüm dengeleri değiştirmeye uğraşacak. Müttefik ülkelerle bozuşma, yasa değişimleri, ulusal hareketler, isyanlar ülke gündeminde olacaktır.

Toprak kaymaları…

Ayrıca bir ülkenin anlaşmaları, toprak kaymaları da bu ev konularındandır. Güneş ülke yöneticilerini Uranüs ise aşırılıkları, ani değişimleri, sağ kanat politika fikirlerini, girişimleri temsil eder. Ülkeyi yönetenlerin nelerle karşılaşabileceğini açıkça gösteren tablolardır. Aslında özünde aynı düşünceye sahip olduklarını söyleyenlerin birbiri ile aykırı düşüşleri ve birbirlerine saldırı halinde olmalarının gündemde olacağını görmekteyiz. Mars geri hareketi 27 Haziran itibarı ile ülkenin 8. Evinde ülke güneşine vuruş yaparak gerçekleşecek. 8. Ev uluslararası finansal anlaşmalar, uluslararası borçlar, vergiler, tahvil, bono, hisse senetleri, faiz oranları ve gelirleri, dış borsalar, krediler, sigortalar, kamu gelir ve borçları, genel ölüm oranları, organize suçlar, teröristler, dedektifler, silahlar, yer altı hareketleri de 8. Ev konularıdır.

Sanatçı ve sporcularla alakalı…

Ülkenin ekonomik alanda yaşayacağı zorlayıcı çıkmazlar dışında doğal afetler ve kaoslar da önlem alınması açısından uyarıcı görülmektedir. Akrep burcundaki Jüpiter belki de tek olumlu yanı spor ve sanat açısından önemli başarılar almamız olacaktır. Venüs geri hareketinin ekim ayında 5. Evde gerçekleşmesi ise sanatçı ve sporcularla alakalı bazı sansasyonel haberlerin gündeme düşmesine neden olacağından bazı sevinç ve gururumuz kursağımızda kalabilir. 27 Temmuz 18 Ağustos arası aslan burcunda ülkenin 3. evinde gerçekleşecek Merkür geri hareketi Medyayı, basın yayın, ticaret, entelektüel kesim ve iletişimle alakalı konularda yaşanacak kısa vadeli sorunları temsil eder. Ülkenin önemli muhalefet partilerinin de belli değişime uğrayacağı kendi içlerinde bazı savaşlar verdikten sonra ortak kararlar alarak önce kendi aralarında yeni yapılanmalar olacağını ardından belli bir birlik içinde olacaklarını görmekteyiz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica