Bilim-Teknoloji

2019-2020 eğitim-öğretim döneminde gurur ve coşku bir arada

Gezer: "KOTO olarak her zaman sizlerin yanında olacağız"

2019-2020 eğitim-öğretim döneminde gurur ve coşku bir aradaElvannur Kalender; “Ben bu okulda daha duyarlı, daha sorgulayıcı ve empati kurabilen bir insan oldum. Hem akademik açıdan hem de duygusal ve davranışsal açıdan geliştiğimi görüyorum” dedi. detaylar haberimizde…

2019-2020 eğitim-öğretim döneminde gurur ve coşku bir arada

KOTO AOSB Öğretmen kadrosu

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni dönem açılışı törenle başladı.

KOTO’nun iş dünyasına nitelikli eleman yetiştirdiği Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2019-2020 eğitim- öğretim dönemi açılışında gurur ve coşku bir aradaydı. Bu özel günde, okulun ilk mezun öğrencileri, yeni başlayan 144 arkadaşını yalnız bırakmayarak, ‘Çok şanslısınız, okulunuzun kıymetini bilin’ öğretisini paylaştı

Yeni öğrenim dönemi törenle başladı…

Okuldan mezun olanlar

İş dünyasının en büyük ihtiyaçlarından biri olan nitelikli eleman sorununa kaynağında çözüm üretmek amacıyla, nitelikli eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine özel bir törenle başladı. Okul bahçesinde yapılan törende KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Barış, Yusuf Erenkaya ve Meclis Üyesi Muhammet Ertürk ve aileler, iş dünyasının gelecek teminatı öğrencileri yalnız bırakmazken, Okul Müdürü Coşkun Cebeci ile başarılı eğitmenleri örnek bir ev sahipliği yaptı.

Okul birincisi yine başarı sözü verdi…

Elvannur Kalender

Tören, 9. Sınıflar okul birincisi Elvannur Kalender’in açılış konuşmasıyla başladı. Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olmanın gururunu ifade eden Kalender, “Bu okula başladığımdan beri daha duyarlı, daha sorgulayıcı ve empati kurabilen bir insan oldum. Hem akademik açıdan hem de duygusal ve davranışsal açıdan geliştiğimi görüyorum. Bundan sonra da bizlere verilen emeklerin üzerine koyarak yol alacağız. Başarılarımla yılsonunda okulumu yine gururlandıracağıma söz veriyorum” dedi.

Hasan Koçak

“En iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim”

Akabinde, okuldan mezun olan ve Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mühendisliği Bölümünü kazanan Hasan Koçak, KOTO’ya bu eğitim imkanlarını sunduğu için teşekkür ederken, öğrenci arkadaşlarına da; “Bu okulda okuduğunuz için çok şanslısınız. Okuldan mezun oldum ama asla bağlantımı koparmayacağım. Hala ait olduğumu hissettiğim okulumu üniversitede en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Bizlere bu imkanları sunan KOTO’ya sonsuz teşekkürü ayrıca borç bilirim” dedi. Üniversiteye yerleşen mezun öğrenciler sahneye davet edilerek, yeni öğrencilere, “Çok şanslısınız, okulunuzun kıymetini bilin” tavsiyelerini iletti.

Okul Müdürü Coşkun Cebeci

“Sizler için hazırlandık”

Okul Müdürü Coşkun Cebeci konuşmasında yeni dönemle hazırlıklarından bahsederek, “Sizler yaz tatilindeyken bizler yine boş durmadık ve başarılarınızı pekiştirmek için birçok özel hazırlık yaptık. Bu yıl yine KOTO okulunun yılı olacak. 144 yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Daha ilk günden şanslı olduklarını hissedecekler. Toplam öğrenci sayımız 474’e ulaştı. Tüm öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyorum” dedi. Akabinde eğitimci kadrosunu öğrencilere ve velilere tanıttı.

Hüseyin Gezer

Gezer: “sizlere yürekten inanıyoruz ve destekliyoruz”

Törenin son konuşmasını yapan KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, “Geçtiğimiz dönem bizler için çok özel bir yıldı. Nitelikli eleman yetiştirmede rol model olan okulumuz ilk kez mezun verdi ve bir kısmı istihdama katılırken önemli bir kısmı da iyi üniversitelere yerleşti. Okulumuzun eğitim kalitesi bir kez daha örnek olurken bu yıl aramıza yeni öğrencilerimiz katıldı. Sevgili öğrenciler hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, okulumuz sadece akademik eğitim veren bir okul değil. Sizleri sosyal, akademik ve iş kariyerinize hazırlayan adeta bir kampüs. Yeni gelen arkadaşlarınıza da ağabeyleri-ablaları olarak temel değerlerimizi çok iyi aşlayacağınıza inanıyor, sizleri önce öğretmenlerinize sonra birbirinize emanet ediyorum. Biz ise KOTO olarak her zaman sizlerin yanında olacak, cabalarınızı başarıyla taçlandırmanız için elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Hepinize iyi bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica