Kültür/Sanat/Tarih/Turizm

Jale Ak’tan Zirve Performansı

Başarılı şarkıcı ve usta oyuncu Jale Ak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.- akarhaber

Jale Ak - sinema oyuncusu
Jale Ak – sinema oyuncusu

Başarılı oyuncu Jale Ak, bir çok projelerde akıllarda kalan muhteşem karakterlere can verirken son filmi ile zirveye oturdu.

Jale Ak ilk başrolü olan “ANDAÇ Elimi Bırakma” filminde canlandırdığı harika karakterle izleyicilerden yine tam not alacak gibi görünüyor.

Özellikle Jale Ak’ın bu filmde en dikkat çeken yönleri canlandırdığı karakterin derinliği ve duygusallığına tam anlamı ile hakim olarak, karakterin birden çok kostüm ve mekan bütünlüğü içerisinde olaylara tam anlamıyla hakim olması ve karakteri o kişiymiş gibi gerçek manada yaşaması oldu.

Jale Ak seyircilere canlandırdığı karakterin yapısı ve iç dünyası hakkında da birçok deneyimler sunmanın yanında olayın duygusal boyutuna da hakim olarak sadece Komedi değil Dramatize boyutuna da hakim oluyor.

Başarılı oyuncu Jale Ak, genel anlamda yaşanmışlıklar ve yapısı itibari ile duygusal ve dramatize ağırlıklı rollerde daha etkin olduğunu söylese de her profilin ve rolün ve her türlü ruh haline ışık tutan karakterlerin altından başarıyla kalkabileceğini bir kez daha herkese gösterdi. Ve karakterin iç dünyasında verdiği mesajlardan kendi iç dünyalarına birçok duygular aktarabileceğini gösterdi.

Proje olarak gişe beklentisi bir hayli yüksek olan “ANDAÇ Elimi Bırakma” filmi şimdiden gişede sezonun en iyileri arasına girerek damga vuracağa benziyor.

Daha Fazla Göster