Kültür/Sanat/Tarih/Turizm

Antik Barış Otelde Evinizin Rahatlığı

2024 yılı başından buyana devam eden tadilatla Antik Barış Otel tamamen yenilenmiş olarak yeni yönetimiyle hizmet vermeye devam etmektedir- akarhaber

2007 yılından buyana İzmit merkezde hizmet veren Antik Barış Otel Halil Mutlu yönetimi ve 14 personeliyle, yenilenmiş haliyle, evinizdeki huzuru ve rahatlığı bulacağınız bir dinlence mekanı olarak hizmetini sürdürüyor.

Halil Mutlu yönetimindeki Antik Barış Otel kahvaltı programında Kocaeli basınıyla buluştu.

Halil Mutlu ve Emektar çalışma arkadaşları
Halil Mutlu ve Emektar çalışma arkadaşları

Yenilenme sonrası basınla buluşan Antik Barış Otelin işletme müdürü Halil Mutlu, işletmeyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Antik Otelimiz, İzmit Kent Merkezinde Acısu yokuşu ile Yürüyüş yolunun kesiştiği noktada 2007 yılında 32 oda ve 60 yatak kapasitesiyle, CafeBar şeklinde restoranıyla Aile Oteli olarak hizmet vermeye başlamış ve günümüze kadar da devam etmiştir. 2024 yılında başladığımız iç ve dış tadilatından sonra yeni haliyle hizmetimizi sürdürmekteyiz.

Zamanın gerektirdiği değişimi kendi prensiplerine dayanarak gerçekleştiren otelimiz, modernize edilmiş yapısı ve dokusu ile müşterilerimizin ihtiyaçları da düşünülerek tasarlanmış rüstik konforuyla bir otelden ötede yerini almıştır. Burada amacımız müşterilerimize, konusunda eğitimli ve deneyimli personelimizle kendi evlerindeki konfor ve huzuru sunmaktır.

Otelimizde tüm müşteri ve personelimiz özel sigorta kapsamındadır. Güvenlik için de kamera sistemi ve erken uyarı programı donatılar arasındadır.

Otel odalarımızda Tv, Duş, Minibar, Wi-Fi, Klima, Emanet Kasaları, Dolap, Oda Servisi, Oda Görevlisi hizmeti bulunmaktadır. Devamında vermiş olduğumuz hizmetlerimiz arasında; Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Havaalanı Servisi, Araba Kiralama, Çatı Toplantı Salonu hizmeti yer almaktadır.

Otelimizi tercih eden müşterilerimize, spesiyal yemek çeşitlerini bulabileceği körfez manzaralı restoranımızda Türk Mutfağında unutulmaz tatlar, alkolsüz içeceklerin tüketildiği nezih bir ortam, sunmaktayız.

Antik Barış Otel olarak müşterilerimizin, geleneksel Türk misafirperverliğini ve sağladığımız konfor ve huzur ortamıyla kalplerinde kalıcı bir yer edineceğimizden emin olabilirsiniz.”

Daha Fazla Göster