Hayata Dair

Akyol: Nevşin Mengü’yle yaptığım röportaj Ersin Düzen adıyla yayınlandı

Ünlü voleybolcu Naz Aydemir Akyol, sosyal medya hesabından Nevşin Mengü‘yle yaptığı röportajın manipüle edildiğini yazdı. Akyol, montaj yoluyla Mengü’nün yerine Ersin Düzen‘in eklenmiş olduğunu dile getirdi.- akarhaber

Ünlü Voleybolcu Naz Aydemir Akyol, 8 ay önce Nevşin Mengü’ye verdiği röportajın montajlanarak yayınlandığını açıkladı. Akyol, “başka bir kanal için hazırlanarak sonradan başka bir sunucunun montajlanmasıyla, yapıldığı tarihten 8 ay sonra yayınlanmasına bir anlam veremedim” dedi.

Aralık ayında Nevşin Mengü ile “Nevşin ile Nirvana” programı için yapılan röportaj 343 Dijital adlı Youtube kanalında Ersin Düzen ile yapılmış gibi bugün yeniden yayınlandı.

Akyol, röportajın Nevşin Mengü ile gerçekleştirildiğini ancak sonradan Mengü’nün yerine spiker Ersin Düzen’in montajlandığını dile getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Akyol, “Aralık ayında Nevşin Mengü ile “Nevşin ile Nirvana” programı için yapılan röportajımın, başka bir kanal için hazırlanarak sonradan başka bir sunucunun montajlanmasıyla, yapıldığı tarihten 8 ay sonra yayınlanmasına bir anlam veremedim. Bilginize sunarım” diye yazdı.

8 ay sonra yayınlanmasına bir anlam veremedim
Naz Aydemir Akyol: 8 ay sonra yayınlanmasına bir anlam veremedim!
Daha Fazla Göster