Ekonomi

JAECOO Plaza Kocaeli Kaya’dan Dev Kampanya

Kocaeli Kaya bünyesinde bulunan JAECOO Plaza, açılışından sonra şimdi de müşterilerine özel kampanya düzenliyor- akarhaber

Otomobil dünyasının yeni yıldızı JAECOO Plaza Kocaeli Kaya, müşterilerine açılışa özel kampanya fırsatı sunuyor. Şimdi, JAECOO’nun üstün teknolojisi ve şıklığıyla tanışmanın tam zamanı!

JAECOO Plaza Kocaeli Kaya’da geçerli 40.000 TL nakit indirimi ve 250.000 TL’ye 10 ay 0 faiz avantajıyla hayalinizdeki JAECOO’ya sahip olma fırsatı sizleri bekliyor.

Yenilikçi tasarımı, ileri teknoloji özellikleri ve üstün performansı ile dikkat çeken JAECOO’ya sahip olmanın keyfini, şimdi daha uygun şartlarla yaşama fırsatını kaçırmayın. Kampanya yalnızca JAECOO Plaza Kocaeli Kaya’da geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.

JAECOO’nun ayrıcalıklı dünyasına katılmanın tam zamanı. Hemen JAECOO Plaza Kocaeli Kaya’ya gelin, ayrıcalığın keyfini sürün. Yeni Jaecoo modellerini keşfetmek ve test sürüşü yapmak için plazamızı ziyaret edebilir, Jaecoo’nun yenilikçi ve lüks araçlarını yakından görebilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin;
Adres: Jaecoo Plaza Kocaeli Kaya, Başiskele Ovacık Mahallesi Feshane Çiftliği Kullar Caddesi
Telefon: 0262 311 77 77

Daha Fazla Göster