Hayata Dair

Kartepe’nin popüler projesi tamamlandı

Kartepe’nin prestijli yaşam ve alışveriş merkezi projesi Gate 41 tamamlandı ve yaşam başladı.- akarhaber

Kamışoğlu grup tarafından Maşukiye’de yapımına 2022 yılında başlanan ve 15.000 metre kare alan üzerine kurulu Gate 41 yaşam ve alışveriş projesi 76 konut ve 21 mağazadan oluşuyor. Birbirinden ünlü mağazaların yer aldığı proje, bölge turizmine ve ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

Kartepe'nin popüler projesi
Kartepe’nin popüler projesi

Projenin tamamlanması ile birlikte birçok ünlü firma, projedeki yerini aldı. Bigchefs, Linens, Madame Coco, D&R,Mr DIY, Mavi, Watsons, Rossmann, File, Popeyes, Burger King, Burger schön, Starbucks, Arabica, Espresso lab, Kahve Dünyası, Candy box, Just you, Ege outdoor, synthese gibi firmalar, bu önemli projede hizmet vermeye başladı.

Kartepe ve Sapanca turizminin ortasında adeta bir kapı görevi gören proje bölgeye prestij kattı. Yatırımcısının da yüzünü güldüren Gate 41, kısa sürede hizmete girmesiyle birlikte ilgide oldukça yoğun oldu.

Kartepe'nin en popüler projesi tamamlandı
Kartepe’nin en popüler projesi tamamlandı

Kamuşoğu şirketler grubu CEO su Erdem Kamışoğlu; Bu projenin grup için ‘deneyim, güven ve kalite’ olduğunu söyledi.

Proje AVM Müdürü Ferit Bektaş, Kocaeli ve Sakarya arasında kapı vazifesi gören bu projeye tüm misafirleri şehrin gürültüsünden kaçıp hem bir nefes almak hem de alışveriş yapmak için beklediklerini belirtti.

Daha Fazla Göster