Siyaset

Küpçü: 3 Ay Değil, 3. Yılımız!

Küpçü: 3 Ay Değil, 3. Yılımız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü, sosyal medyada yayımladığı bir video ile, Alperen Ocakları Umuttepe Aşevi ve Kültür Merkezi’nin 3. yılına girdiğini belirterek, geçmişte yapılan eleştirilere yanıt verdi.- akarhaber

“3 Ay Sonra Aşevi Kapanır” Eleştirilerine Cevap;

Küpçü, video mesajında, aşeviyle ilgili olumsuz yorum yapanlara gönderme yaparak şunları söyledi: “’3 ay sonra aşevini kapatır’ dediler. Yüce Allah’ımıza hamd olsun ki 3. senemize girdik ve aşevimizi tekrar açmak nasip oldu. Bazı insanlar, yaptıklarımızı anlamlandıramıyor. Çünkü kendileri ceplerinden bir bardak çay bile kimseye ikram edemiyor. Biz ise kazançlarımızı, bu vatanın öz evlatlarına ikram etmek için mücadele veriyoruz. Çok şükür, güzel bir şekilde ilerliyoruz.”

“Arkamızdan Dedikodular Uyduruyorlar”

Küpçü, bu iyilik hareketinin başarıyla devam ettiğini belirterek, kıskançlık nedeniyle arkasından asılsız iddiaların ortaya atıldığını ifade etti: “Tabii böyle başarılı olunca, bizi çekemeyenler arkamızdan 80 tane film uyduruyorlar. Ama biz kendimizden eminiz ve ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. İnşallah, kardeşlerimizle beraber tüm dünyaya bu iyilik hareketini göstereceğiz.”

“Kaldığımız yerden devam”

Son olarak Küpçü, yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte kardeşleriyle yeniden bir araya gelip aşevinde sohbet ederek yemek yemeye devam edeceklerini belirtti.

Metehan Küpçü'den Gergerlioğlu'ya tepki
Metehan Küpçü’den Gergerlioğlu’ya tepki
Daha Fazla Göster