Odabaş: “Devlet 200 TL’ye Muhtaçken ABD ye 200 uçak siparişi veremezsiniz”

Odabaş: “Devlet 200 TL’ye Muhtaçken ABD ye 200 uçak siparişi veremezsiniz”
MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, Cumhurbaşkanının ABD gezisi sonrası ortaya dökülen uçak alım anlaşmaları üzerine ülkenin durumunu da özetleyen bir açıklama yaptı- akarhaber
Sayın Cumhurbaşkanı, Ak Parti kapatma davası ve 2010 referandumu sürecinde organize ettiğimiz mitinglerin başında yer alan, adeta sizi ipten indirenlerden bir vatandaş, sivil toplum ve işadamı olarak tüm icraatlarınızı yakından takip ediyor, yaptığınız yanlışların bedelini ödüyorum.
Daha geçen gün haksız yazılan bir trafik cezasını dava açtığım için ödememem nedeniyle Acısu Vergi dairesi tüm banka hesaplarıma haciz koydu!
Devlet 200 TL ye muhtaç hale gelmişken, sizin ABD ye 200 uçak siparişi vermeniz, pahalı doğalgaz satın alma vs. anlaşmanızı çok büyük başarı gibi yansıtmanız bizi büyük sıkıntılara sokmaktadır.
Vatandaş olarak vakti gelince tüm bu yanlışların hesabını soracağımızı bilmenizi bize rağmen yanlış yalar yapmamanızı bize kulak vermenizi bekleriz.