Ekonomi

27 işçi hayatını üçüncü havalimanı inşaatında kaybetti

27 işçi hayatını üçüncü havalimanı inşaatında kaybetti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 3’üncü havalimanı inşaatında işçi ölümlerinin gizlendiği iddiasının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, inşaatta bugüne kadar 27 işçinin yaşamını yitirdiği belirtildi. 27 işçi hayatını üçüncü havalimanı inşaatında kaybetti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

27 işçi hayatını üçüncü havalimanı inşaatında kaybetti

“400 işçinin ölümünün gizlendiği iddiası…”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 3’üncü havalimanı inşaatında 400 işçinin ölümünün gizlendiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, inşaatta yaşanan iş kazaları nedeniyle 27 işçinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıklama yaptı

Hürriyet gazetesinden Hacer Boyacıoğlu’nun haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 3’üncü havalimanı inşaatında yaşanan iş kazalarıyla ilgili açıklama yaptı.

“27 emekçimiz hayatını kaybetmiştir”

Açıklamada “İGA Havalimanları İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi’nin yürüttüğü 3’üncü havalimanı inşaatında, çalışmaların başladığı Mayıs 2015 tarihinden itibaren Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre sağlık sorunları ve trafik kazası vakalarının da yer aldığı olaylarda 27 emekçimiz hayatını kaybetmiştir” denildi.

“Bir kamyon şoförü 400 işçinin öldüğünden bahsediyor”

Dün Cumhuriyet gazetesinden Mehmet Kızmaz’a konuşan bir kamyon şoförü, “Havalimanı yapımında şu ana kadar 400 işçinin öldüğünden bahsediliyor” demişti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica