Genel

Büyükşehirli Tanju Kurtdere’de 3. oldu

Büyükşehirli Tanju Kurtdere’de 3. oldu… Büyükşehirli Tanju, Kurtdere’de 3. oldu… Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başpehlivanlık boyundaki başarılı güreşçisi Tanju Gemici, Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nden başarı ile döndü. detaylar haberimizde…

Büyükşehirli Tanju Kurtdere’de 3. oldu

Kurtdereli Mehmet pehlivan anısına bu yıl 60’ıncısı düzenlenen Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri sona erdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen  güreşlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Başpehlivan Tanju Gemici 3.’lüğü elde ederek kürsüde yerini aldı.

70 Başpehlivan katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kurtdereli Er Meydanı’nda gerçekleştirilen organizasyona, 70’i baş boyunda olmak üzere yaklaşık bin pehlivan katılım gösterdi. Çekişmeli geçen müsabakaların çeyrek finalinde rakiplerini mağlup edenler ise İsmail Balaban, Tanju Gemici, Ali Gürbüz ve Ertuğrul Dağdeviren adını yarı finale yazdıran isimler oldu.

Yarı finalde kıyasıya mücadele

Yarı finalde İsmail Balaban ile kıyasıya mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Tanju Gemici zorlu rakibine mağlup olarak, güreş yarışmasını 3. olarak tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica