Ekonomi

41 burda AVM’de 300 TL alışverişe Kamp Sandalyesi hediye

41 burda AVM’de 300 TL alışverişe Kamp Sandalyesi hediye. Birbirinden eğlenceli etkinlik ve kampanyalarına hız kesmeden devam eden 41 burda AVM; ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. detaylar haberimizde…

41 burda AVM’de 300 TL alışverişe Kamp Sandalyesi hediye

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 burda AVM, 1 – 5 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Kocaeli’nin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 burda AVM; 300 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerine kamp sandalyesi hediye ediyor.

1 – 5 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında 41 burda AVM’deki mağazalardan kampanya süresince aynı gün içinde toplamda 300 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, kamp sandalyesinin sahibi oluyor.

Stoklar ile sınırlı, her katılımcının 1 kez katılım sağlayabileceği kampanya kapsamında alışveriş yapan ziyaretçiler; fatura ve fiş bilgileriyle danışma noktasına başvuru yaparak kampanyaya katılmaya hak kazanacaklar.

Birbirinden eğlenceli etkinlik ve kampanyalarına hız kesmeden devam eden 41 burda AVM, ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Kampanya için detaylı bilgiye 41 burda AVM danışma noktasından ya da www.41burda.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica