Genel

52 seçmen YSK’ya göre bir evde yaşayabilir durumda

52 seçmen YSK’ya göre bir evde yaşayabilir durumda Yalova’da bir dairede 52 seçmenin kayıtlı olduğu tespit edildi. CHP ilçe başkanı Gönül Yıldırım ve CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya savcılığa ve ilçe seçim kuruluna suç duyurusunda bulundu. detaylar haberimizde…

52 seçmen YSK’ya göre bir evde yaşayabilir durumda

Yalova’nın Armutlu ilçesindeki İhlas Tatil Köyü’ndeki bir dairede 52 seçmenin tespit edilmesi üzerine CHP ilçe başkanı Gönül Yıldırım ve CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya savcılığa ve ilçe seçim kuruluna suç duyurusunda bulundu. Konutta oturanların polis tutanakları ile tespit edildiğini söyleyen ilçe seçim kurulu, yapılan itiraza ret cevabı verdi.

“YSK bir dairede 52 seçmen olduğunu onaylıyor”

Konuyla ilgili CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Bir dairede tespit ettiğimiz 52 seçmen için yaptığımız şikayet ilçe seçim kurulu tarafından reddedildi. O dairede oturanları kim görmüş dediğimizde, daha önceden beyan edildi dediler. Zaten bunu beyan edenler bu hukuksuzluğu yapanlardır. YSK bir dairede 52 seçmen olduğunu onaylıyor. İşte ülkemizdeki adalet, bu işin sonunu bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica