Ekonomi

64 sınıf 86 branş ile İZMEK yeni dönemde hizmete hazır

64 sınıf 86 branş ile İZMEK yeni dönemde hizmete hazır … İzmit’te yaşayan vatandaşlara özellikle de bayanlara meslek ve yeni iş imkanları kazandırmak amacıyla hizmete açılan kuaförlük, ahşap boyama, ev tekstil, giyim, el nakışı, keçe yapımı… detaylar haberimizde…

64 sınıf 86 branş ile İZMEK yeni dönemde hizmete hazır

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) yeni döneme 64 sınıf 86 branş ile hazır.

47 ayrı nokta 86 branşta kurslar…

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) yeni döneme hazırlandı. Yeni dönemde 64 sınıf, Belsa B Blok dahil 47 ayrı nokta 86 branşta kursiyerlerle yeni döneme başlayacak. 250 öğretmenin görev yapacağı kurslar için şuana kadar yaklaşık 7 bin başvuru gerçekleştirildi.

Yeni branşlar ve yeni kurslar açılabilecek

İzmit’te yaşayan vatandaşlara özellikle de bayanlara meslek ve yeni iş imkanları kazandırmak amacıyla hizmete açılan kuaförlük, ahşap boyama, ev tekstil, giyim, el nakışı, keçe yapımı, örgü, deri çanta yapımı, moda tasarımı, takı tasarım, amigurimi, kağıt katlama, kırk yama, dantel anglez, iğne oyası, cilt bakımı, saçaklama, antep ajuru, üç boyutlu, ahşap rölyef ve heykel traş gibi bir çok branşın yer aldığı İZMEK kurslarında talep doğrultusunda yeni branşlar ve yeni kurslar da açılabilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica