İGF

7’nci Erciyes Mükemmellik Zirvesi başlıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Sunuculuğu Defne Sarısoy’un üstleneceği zirvenin açılış konuşmalarını Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Bşk. Yılmaz Bayraktar ve KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz gerçekleştirecek.
 
Dört ana oturumdan oluşması planlanan etkinliğin açılışında FutureBright CEO- Tüketici İçgörüleri Uzmanı Akan Abdula, “ALGORİTMALAR ÇAĞINDA GERÇEĞİ ARAMAK” başlığı ile motivasyon konuşmasını yapacak. Dijital geleceğin kurgulanmasında iş dünyasına ön görüler sunan Akan Abdula, algoritmaların getirdiği o büyük deja vu hissini anlatarak hepimizi yankı odalarımızdan çıkaracak.

Birinci Sohbet oturumu SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon ve Bilişim Teknolojileri Başkanı Hakan Irgıt’ın moderatörlüğünde, Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdoğan ve MultinetUp CEO’su Demirhan Şener’in konuşmacı olarak katılımı ile “GELECEĞİ DİJİTALLEŞEREK YÖNETİN” başlığı ile düzenlenecek. Üretimden yönetime iş hayatında dijitalleşme hangi konumda ve gelecekte neler görüleceğini iş profesyonelleri anlatacak.

İkinci sohbet oturumu “GELECEĞİN İŞ FIRSATLARI” başlığı ile Aspilsan A.Ş. Üretim Müdürü Şule Hüsrevoğlu’nun moderatörlüğünde, TÜBİTAK, Bilgem Başkan Yrd. Sadullah Uzun ve GLOBİZİ CEO’su Cüneyt Erpolat katılımları ile düzenlenecek. Bu oturumda Dijital dönüşüm ile dizayn olan gelecekte geleceğin iş fırsatları izleyicilere aktarılacak.

Zirvenin son özel oturumunu ise “ÖZÜNE DÖN, KENDİNİ BUL!” başlığı ile motivasyon konuşmasını Topraktan Tabağa Kurucusu Ebru Baybara Demir yapacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica