Siyaset

Perinçek, Vietnam Komünist Partisine Başsağlığı Diledi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, vefat eden Vietnam Komünist Partisi Genel Sekreteri Nguyễn Phú Trọng için başsağlığı mesajı yayınladı.- akarhaber

Perinçek, yayınlamış olduğu başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
Ekselansları, Sayın Tô Lâm,
Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Devlet Başkanı
Hanoi, Vietnam

Sayın Yoldaş Lâm,

Vietnam Komünist Partisi Genel Sekreteri Nguyễn Phú Trọng’un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Vietnam’ın bağımsızlığı, refahı ve sosyalizmin inşası için uzun yıllar emek vermiş Yoldaş Trọng’un aziz hatırasını saygıyla selamlıyoruz.

Vietnam halkı, Vietnam Komünist Partisi’nin liderliğinde milli devletlerinin bağımsızlığını savunan, insancıl, halkçı, kamucu, aydınlanmacı, özgürlükçü, demokratik, barışçı ve çağdaş Asya Çağı’nın öncü ülkelerinden biri olarak mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. Bu mücadelede Vatan Partisi’nin bütün üyeleri olarak Vietnam Komünist Partili yoldaşlarımızla ve diğer dostlarımızla kol kolayız. Geleceğimiz birdir.

Asya’dan yeni uygarlığın yükseldiği bu günlerde Vatan Partisi ile Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti ve Vietnam Komünist Partisi arasındaki derin dostluk ve kardeşlik bağlarımızı ilerletmeye ve ülkelerimiz arasındaki ilişkinin geliştirilmesine her zaman katkı sunmaya hazırız.

Sizin şahsınızda, Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti ve Vietnam Komünist Partisi liderliğine ve yoldaşlarımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Yaşasın emperyalizme karşı mücadele eden halkların dostluğu!

Devrimci selam ve saygılarımızla.

Daha Fazla Göster