Hayata Dair

Atılgan ve Yönetimi Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) Yönetimi 31 Mart’ta yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti.- akarhaber

KARBAFED yönetimi, 31 Martta yeniden seçilen, Başiskele Belediye Başkanı Yasin özlü ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

Atılgan, Özlü'ye Ziyerette Karbafed çinisi hediye etti
Atılgan, Özlü’ye Ziyerette Karbafed çinisi hediye etti

Ziyarette, KARBAFED Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gökhan Atılgan; “31.Mart’a yapılan yerel seçim sorası başkanlarımızı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, kendilerine KARBAFED yönetimi olarak yaptığımız faaliyetlerimiz ile ilgili bilgi verdik ayrıca da yapacak olduğumuz icraatlarımızı kendilerine anlattık.

En büyük hedefimiz değerli Artvinli hemşerilerimiz arasında dostluk ve muhabbetimizi arttırmak, Kocaeli’de yaşadığımız süre zarfında hiçbir hemşerimizi yalnız bırakmamak dertleri ile dertlenmek sevinçleri ile sevinmektir“ diyerek ziyaretlerin özünü özetledi.

KARBAFED Yönetiminin ziyaretinde, Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ: “Şahsım olarak bende nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şahsım olarak bende sizlerin yeni yönetiminizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Karbafed olarak sizleri takip ediyorum, ne zaman bana ihtiyacınız olursa her zaman yanınızda olacağım” diyerek yönetime verdiği destek sözleri memnuniyetle karşılandı.

Atılgan ve yönetimi Ziyerette Başkan Hürriyet'e Karbafed çinisi hediye etti
Atılgan ve yönetimi Ziyerette Başkan Hürriyet’e Karbafed çinisi hediye etti

Atılgan ve yönetiminin ziyaretinde, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; “Kocaeli’de çalışmalarınızla her zaman kamuoyunda ön planda olayı hak ediyorsunuz. Bende sizlerin yeni yönetimi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Kocaeli’de yaşayan Artvinli sayısına baktığımız zaman oldukça fazlasınız. Her siyasi partide ağırlığınız hissediliyor” diyerek örgütlü gücün önemine vurgu yaptı.

Daha Fazla Göster