Siyaset

Küpçü ev sahiplerine seslendi: “Kardeşlerimizi üzmeyelim!”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, 2024 -2025 Eğitim Öğretim yılının yeni döneminde tüm öğrencilere başarılar dilerken, ev sahiplerine ve esnafa da seslenerek, öğrencilere destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.- akarhaber

Sosyal medya hesabından video yayınlayan Küpçü, “2024 -2025 Eğitim Öğretim yılımız kademeli olarak açıldı. Yavrularımıza üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah bizler de Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkemizde bulunan aşevimizi ve sosyal tesisimizi tekrardan onların hizmetine sunacağız. Tabii burada kardeşlerimize çok ağır yükler yüklendi, ailelerine ve kendilerine… Maliyetler arttı çünkü… Bizler de onların bu yüklerini paylaşmak için elimizden ne geliyorsa, daha fazlasını yapmak için bir mücadelenin içinde olacağız.

KARDEŞLERİMİZİ ÜZMEYELİM

Tabii biliyorsunuz yurtlarımızın il gençlik ve spor müdürlüklerimize bağlı… Buraların asansörleri, onların yaşam alanları, hepsinin bir kez daha denetlenmesini ben buradan arkadaşlarımdan rica ediyorum. Kardeşlerimize güzel yaşam alanları sunmamız lazım. Esnafımıza ve ev sahiplerimize de öğrenci kardeşlerimize yardım etmeleri konusunda kendilerine buradan sesleniyorum, kardeşlerimizi üzmeyelim, onlara kolaylık tanıyalım, yarınlarımız olan kardeşlerimize sahip çıkalım” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster