Siyaset

Küpçü: “Unutulmasın ki, yirmili yaşlarda iki genci toprağa verdik”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, geçtiğimiz günlerde İzmit Seka Park Marina Cafe işletmecileri tarafından silahla vurularak öldürülen iki kardeşin ardından sert açıklamalarda bulundu.- akarhaber

“İçimiz parçalandı, yüreğimiz dağlandı”

İki gencecik kardeşimizi toprağa verdik. Böyle mi olmalıydı? Ne hayalleri, ne umutları vardı. Sevdikleri, anaları babaları vardı. Bu sokaklarda tertemiz büyümüş, herkesin gönlünü kazanmış aslan gibi delikanlılardı ama maalesef kaybettik. İzmit’te bir mekan sahibinin, tartışma sonucu iki kişiyi öldürebilecek kadar ileri gitmesi kabul edilemez. Kim olduğu fark etmez; isterse babamın oğlu olsun, böyle bir şey asla kabul edilemez.”

Küpçü, sözlerine şu şekilde devam etti: “Tabi şimdi o işletmenin şöylede bir durumu var; dükkan Büyükşehir Belediyemizin. En kısa sürede, Antikkapı A.Ş. bünyesinde işletilmesi adına gerekli adımlar atılmalı ve sözleşmesi feshedilmelidir.”

Bu davanın sonuna kadar arkasındayız

Ayrıca, adaletin sağlanacağının altını çizen Küpçü, “Mahkeme sürecinde kimse şüphe etmesin, kardeşlerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız. Tüm avukatlarımızla bu davanın takipçisi olacağız ve Allah’ın izniyle adalet yerini bulacak. Unutulmasın ki, yirmili yaşlarda iki genci toprağa verdik” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster